Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SINÄ OLET YSTÄVÄ

Mietin joulusta asti, että tänä vuonna lähetän sitten ison kasan ystävänpäiväkortteja, mutta yhtäkkiä olikin tämä päivä, kun se on jo myöhäistä ja kortit olivat lähettämättä (ja osa tekemättäkin). Mulla on aina ollut paljon ystäviä, on niitä ala-asteelta asti olleita ja matkan varrelta mukaan hypänneitä (tai minä heidän kyytiinsä) ja monista eri yhteyksistä. Taidan olla semmosta eläväistä ihmissorttia, joka ystävystyy helposti. Olen ainakin onnekas, oikea onnennainen, sillä niin ihanien ihmisten ympäröimä olen! Haluan omistaa nämä ystävänpäivävalokuvat kaikille armaille, rakkaille ystävilleni! Tähän haluttaisi kirjoittaa kivoja juttuja, joita olen ystävieni kanssa tehnyt ja kokenut, vetäistä oikein kunnon muistelot, mutta en sitä tee, sillä haluaisin kuulla niitä teiltä. Jonkun hauskan tai ihanan muistelon. Ystävänpäivän kunniaksi pidetään kuulkaas myös pieni arvonta. Palkintona lupaan kahdelle onnekkaalle setin näitä ystävänpäiväkuvakortteja. Aikaa osallistua on ensi viikon sunnuntaihin, 22.2. saakka. Kortit voi sitten lähettää omille armailleen ihan milloin tahansa, koska oikeastihan ystävänpäivä on jokaikinen päivä. <3

Rakkaita terveisiä ainakin sille kenen kanssa karkit on dyndejä, sille jonka kanssa soitetaan puhelut aina lempikeikalta toisillemme, vaikka tietäisi, että toinen jo nukkuu ja sille joka opetti mut avantouimaan!  ❤

Ihanaa ystävänpäivää!

9 Comments

 1. Reply
  Maru

  Tykkään hurjasti näistä sun tekstikorttiaskareluista. Instassa seurasin innolla sun joulukalenteria, joka ilahdutti mua päivittäin. Kiitos siis siitä! Oot muutenkin hirvittävän inspiroiva tyyppi! :)

  Ja kyllä, minullakin on maailman parhaat ystävät, mitä toivoa saattaa. Tietty! Mieleen tulee hetki lähitulevaisuudesta, jolloin tiesin saavani uuden ystävän. Se ei meinaa näin aikuisiällä ole mikään itsestäänselvyys. Oltiin molemmat synnytysvuodeosastolla ja tavattu jo perhevalmennuksessa raskausaikana. Töpöteltiin toisiamme käytävällä vastaan ja kiroilimme kivuille, ihailimme toistemme vauvoja ja nauroimme kippurassa – kivuista huolimatta. Tämän jälkeen olemme jakaneet vauva-ajan ilot ja surut, uudet raskaudet, menetykset ja jännityksen tulevasta! Huippu tyyppi siis! <3

 2. Reply
  Repsu

  niitä ihania muistoja on paljon <3 mm. viime kesältä yhen toverin kanssa käytiin täysin randomilla kävelyretkellä. Käveltiin haukivuori-pieksämäki-väliä, semmonen reilu 35km, keskellä yötä, nukuttiin teltassa, aivan huikee reissu :) nyt asun tän kaverin kanssa samassa kaupungissa, niin nähdään useemmin :)

 3. Reply
  milla

  HYVÄÄ YSTISTÄ siullekkin…hiukka myöhässä mut kuiteski….ja arvaa eteneekö se mun tylsä kaulahuivi….muutaman raidan kun jaksais….mut haaveilen jo uusistaLangoista!!

 4. Reply
  Maria

  Oi, nää sun korttikuvat on kyllä ihanaa herkkua silmälle! :)
  Hetkiä ystävien kanssa on paljon. Pahaita ja tärkeimpiä on ne hetket, mistä Maru mainitsi, kun tietää saavansa pian ystävän. Mulla sellainen yö oli muutama vuosi sitten yökyläillessä ystävien ja tuttujen luona. Yöllä yhdelle tuli vilu ja minulla oli iso peitto, jonka sitten jaoimme hyvässä yhteisymmärryksessä. Tässä hetkessä tutusta tuli ystävä ja tärkeä ystävyyssuhde alkoi. :)

 5. Reply
  veera s.

  kun rupeaa miettimään hetkiä ystävien kanssa, mulle tulee mieleen vain yksi… oltiin yläasteella, ja kuvattiin parhaan kaverini kanssa hirveästi kotivideoita! kauhuelokuvia, uutisia, lemibändimme keikkoja (esitimme siis bändin jäseniä :D) yms yms. päällimmäisenä näistä on kuitenkin jäänyt mieleen muotinäytökset, joita kuvattiin. ystäväni äidillä oli aina 60-luvulta tuohon 2000-luvun alkuun tallessa kaikkia vaatteita joihin sitten pukeuduimme ja keksimme itsellemme nimet ja iät ja kuvasimme tämän kaiken :D onneksi nauhat on vieläkin minulla tallessa ja tarkoitus olisi muuttaa ne DVD-muotoon, jotta niitä voisi vieläkin katsoa, hih!

 6. Reply
  Liisa Hopia

  Korttikuvasi ovat superihania ja inspiroivia! Sinusta oli myös kiva juttu Postia sinulle -lehdessä. Itse lähettelen ystävien kanssa postikortteja koko ajan. Jos löydän kortin joka muistuttaa minua jostakin tärkeästä ihmisestä, lähetän sen hänelle saman tien. Tiedän kuinka ihanan yllättävä on se tunne, kun löytää postilaatikosta kortin keskellä arkea, ilman sen kummempaa merkkipäivää. Ystävänpäivä on tosiaan joka päivä. Yksi tärkeimpiä muistoja ystävistä on eräät viiksibileet, jotka olivat samalla myös läksiäisjuhlani. Olin muuttamassa pois Oulusta, jossa kaikki oli tuttua ja turvallista ja jossa lähes kaikki läheiset ystäväni olivat. Bileet olivat riemukkaat! Vaikka kyseessä oli myös eronhetki, niin tiesin, että ystävyys tulee näihin ihmisiin säilymään, vaikka asunkin muualla. Ja niin se on säilynyt. Puhelinlangat laulaa, viestejä ja kortteja lähetellään ja jutut jatkuu aina siitä mihin ne ovat viimeksi jääneet. Voin luottaa ystäviini aina. Lähellä ja kaukana. <3

 7. Reply
  renja

  Aina yhtä upeita typografia-asetelmia!
  Ensimmäisenä tulee mieleen parin päivän takaa ystäväni yllätysvierailu aamupalalle. Sain ysin maissa varoitusviestin ja hetken kuluttua hän pimpotteli ovella aamupalatarvikkeiden kanssa. Istuttiin syömässä, juttelemassa, nauramassa ja nauttimassa aamusta pöydän ääressä ja koko päiväni piristyi siitä valtavasti!

Leave Your Comment