Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MINIRYIJY

En aloittanut neuletakkia kovin pitkälle, kun jo seuraava työ tuli eteen. Illalla mieli oli vähän alakulossa ja pläräilin ihania elokuvia (kiitos kaikille vinkkaajille Instagramin puolella!), mutten oikein tiennyt mistä aloittaa. Onneksi armas kälyni laittoi kuvaviestin tekeillä olevasta miniryijystä. Olin pari tuntia aiemmin miettinyt jo tuollaiselle paikankin olohuoneesta ja tsidii, kuva ja innostus tulivat kuin taikaiskusta! Laitoin tietokoneen kiinni, iskelmäradion päälle ja aloin tehdä (toki ensin lasten kangaspuut olivat hukassa, mutta nekin löysin sattumalta, kun testasin tykkäiskö vauva kölliä pinnasängyssään, ja koska tykkäsikin, satuin avaamaan juuri sen kaapin oven, jossa kangaspuut olivat, ja jota ovea en olisi muuten kyllä avannut) omaa ryijyäni. Kangaspuissa oli valmiina puoliksi tehty työ, josta purin kaiken muun paitsi hopeiset loimilangat. Sen jälkeen aloin vain hommiin, ilman yhtikäs minkäänlaista suunnitelmaa. Tajusin vasta viimeisen parin sentin aikana avata sen tietokoneen uudelleen, ja katsahtaa Pinterestistä vastaavia. Kun kello löi kolme, kömmin sänkyyn ja jätin keittiöön odottamaan aamua valmiin, söpön miniryijyni.

Seuraavaksi tahtoisinkin tietää miten loimilangat on järkevin laittaa noihin lastenkangaspuihin vai pitäiskö itellä hakata vaneriin oma pohja vai kenties joku muu systeemi… Ottaa enemmän lankoja ja kokeilla erilaisempia, hulluja tekstuureita. Ja miten tehdä päättelyt? Tai ehkä mää neulon välissä.

7 Comments

 1. Reply
  piipadoo

  Kaunis! <3 Minä olen ostanut kirpulta lastenkangaspuut muutama vuosi sitten, mutta ovat olleet kaapissa odottamassa aikaa parempaa elikkäs sitä loimitusta… Viime viikonloppuna sain loimet viimein siihen ährättyä ja ajatus semmosesta kivasta pienestä mattorojektista on nyt mielessä! :)Loimittaminen oli muuten aika hikistä hommaa, onneksi oli paritkin apukädet auttamassa jotta sai riittävän tiukalle.

  -piia

 2. Reply
  Rosa / ONNELIMO

  Heippa!

  Sattuipa hauskasti, että olet löytänyt kudonnan! :) Mulla on kangaspuiden (tai oikeammin kudontakehysten) prototyyppi valmistumassa, ja etsin niille testaajia (jonka jälkeen tarkoitus on saada tuotteet myyntiin) – kiinnostaisiko sua osallistua testaajaksi? Laitathan sähköpostia mikäli kiinnostaa! –> info@onnelimo.fi

  Kudontakehykset/kangaspuut valmistetaan suomessa suomalaisesta puusta, ja tottakai saisit kiitokseksi pitää testaamasi yksilön! :)

Leave Your Comment