Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NIIN IHANAT VÄRIT ETTÄ

Olimme pohjoisessa käymässä pari viikkoa sitten ja oli ihan hirmukova pakkanen tuolloin. En ollut muistanutkaan miltä se tuntuu, koska Oulun pakkanen tuntuu mielestäni erille kuin Helsingin. No, pakkasesta huolimatta halusin käydä tarkistamassa paikallisen Lankamaailman, vaikka autokin piti jättää parkkiin parkkihallin ylimpään kerrokseen. Vauva alkoi itkeä kaupassa ollessamme ja äkkiä nappasin, samalla puhelimessa puhuen, nuo Maijat mukaani. Kauppareissun jälkeen unohdin langat samantien kassiini, sillä olihan tuossa tuo väliprojekti, mutta tänään kuulaassa helmikuun valossa läväytin langat esille ja ooh, ne ovat ihanat. Taidan tehdä tytölle neuletakin (koska ne aiemmat aloitukset olen purkanut) tai ainakin kokeilla, millaista olis tulossa. Ainahan voi päätyä uuteen kaulahuiviin, jos muu ei tunnu mielekkäältä, hah!

 

 

6 Comments

 1. Reply
  Miia

  Onpa ihanat värit, mut en valitettavasti löydä noita turkoosia ja marjapuuron väriä lankamaailman nettikaupasta. Onkohan ne uutuuksia? Voitko kertoa niiden värikoodit, niin tiedustelen niitä. Kiitti jo etukäteen!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Ainiin! Mintunvihreä ei muuten oo Maijaa, vaan joku vauvalanka! Mutta lappapuuronpunainen on ehkä värikartan 212, ainakin puhelimen näytöltä sanoisin että se (vyötettä ei ole). 😊

Leave Your Comment