Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RAITAHUIVI

 

Löysin alennusmyynnistä pari viikkoa sitten vahingossa ihanan takin. Jalkani veivät minut perjantaina vahingossa, aivan huomaamattani (ajatella!) lankakauppaan ostamaan langat huiviin, joka sopii tuohon takkiin. Takkiin, joka jäi pois matkatavaroistamme (oltiin ostohetkellä toisella puolella maata), mutta tätä kirjoittaessani puhelin juuri piippasi, että lähikauppaan on saapunut paketti. Tiedän, että siellä se takki on! Eli siis takkiin, jonka kanssa en voinut mallailla oikeita sävyjä, että passaako huivi sitten sen kanssa varmasti. No, kolmen päivän ja kahden myöhään valvotun talviyön neulomistyö on valmis ja uskon, että ehkä se sen takin kans näyttää ihan kivalle. Oli tosi mukava neuloa ihan vaan yhtä väriä kerrallaan, en kyllästynyt matkan varrella, vaikka koko huivi on lähes kaksi metriä 3 oikein 3 nurin -neuletta. Lankoina ovat Dropsin Andes (65% villaa ja 35% alpakkaa) valkoisena, beigenä ja tummansinisenä, sekä Novitan Usva (75% villaa ja 25% polyamidia) liukuvärjättynä roosana kaksinkerroin neulottuna. Nyt kipaistaan sinne lähikauppaan moikku!

 

3 Comments

Leave Your Comment