Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TURTLESNALLE

Pienten, tarhaikäisten lasten vanhemmat tietävät, että joskus saattaa käydä niin, että se lapsen saama synttärikutsu kaverin juhliin unohtuu lokeroon ja juhlat menevät sivusuun tai vähintääkin se lahja unohtuu hankkia jokaisella kauppareissulla. Niin kävi mullakin, ja illalla jopa käytiin vauvan kanssa kävelyllä läheisessä pikkukauppakeskuksessa katsomassa, jos löytyisi jotain, mutta ei, ei mua huvittanut ostaa sattumanvaraista lego-pakettia tai värityskirjaa. Siispä hain itselleni noutoruokaa, jottei reissu ihan hukkaan menis ja otin lahjavarastokaapista valmiin, tekemäni pehmon (siellä ei oo muita lahjoja ku nuita, heh) ja tuunasin sitä vähän. Lahjansaaja kuulema tykkää turtleseista, joten tein nallelle huivin ja kirjoitin nimilappuun vähän speksejä. Toivottavasti lahjasta tykättäis, ainakin meistä siitä tuli hauska!

 

 

 

Kortin teki poika itse ja oli löytänyt sille keittiönpöydältä myös kuoren, aukirevityn ikkunakuoren, jonka on suloisesti teippannut kiinni. Niin liikkis!

5 Comments

  1. Reply
    Julia

    Siis toi kortti!!! Maailman sympaattisin ja etenkin kun se kurkkaa tuolta konttorinharmaasta ikkunakuoresta! En kestä miten ihana :) ja pehmo on toki myös!

Leave Your Comment