Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ISOSISKON + PIKKUISIMMAN VELIPOJAN

Uudet villasukat nimittäin! Pehmeästä, eikä varmasti kutittavasta merinovillalangasta. Isosiskolle noin kokoa 30 ja pikkuveljelle ehkä semmonen koko 15. Neulematkalla puikotkin vääntyivät lopullisesti niin, ettei niistä enää suoriksi ole, mutta ei se haittaa ja langanpätkäkasasta tuli suuri ja hieno. Tässä ovat tämän talven villasukat. Kiitos villasukkainto!

PS. Blogini täytti toissapäivänä 8 (kahdeksan!) vuotta! Aika vau!

22 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Onnea 8 vee blogi, aika monta vuotta olen seurannut. Fanitan. Tosta pääteltyjenlankojenkasasta ja vauvasta tuli mieleen kun 11 vuotta sitten meidän vauvalla tuollainen lanka tuli pyllypyykillä vastaan, vetelin sen sitten sieltä ruoansulatuskanavan loppupäästä pois… Mut oli isosiskon lempileikkiä nuo langanpätkät.
  t. Nooramaer

 2. Reply
  Kesätuulia

  Voi että miten ihania! Itselläni päättelyä vaille yhdet kuviosukat ja en meinannut millään jaksaa kuviota loppuun! Hattua siis nostan langanpätkämäärällesi! Ja tuota kantapäätä on pitänyt kokeilla monesti, mutta aina olen tyytynyt perinteiseen. Katsotaan milloin saan aikaiseksi kokeilla… Mutta huippuhienot sukat! Ja onnittelut 8v-sankarille!

Leave Your Comment