Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TALVEN OVIKORISTEET

En ole tainnut muistaa esitellä meidän oven uusinta koristelua vielä. En oo kauhean hyvä pysymään ajantasalla niiden kanssa, meillä oli aiemmin maalatut puiden lehdet syksystä pitkälle kevääseen, ja viimeksi kimallehöyhenet ja -sulat kesän yli lähes jouluun. Nyt tein nämä puuvillalankatasselit kultakoristein jouluksi, mutta saavat siinä olla vielä pitkään. Hauskan liukuvärin tein upottamalla märäksi kasteltujen tupsujen päät KoolAid-mehuun. Ovat vaan sen verran painavia, että on pitänyt useampaan otteeseen lisätä teippiä pitämään nauhaa kiinni ovessa. Ilahdun oven koristelusta kyllä aina kotiin tullessa ja arvatkaas, on muuten loppunut mainospostin tulo aivan kokonaan, kun laitoin tuon kissatarran oveen mainoksista kiittääkseni.

 

12 Comments

  1. Reply
    Nonna

    Hauskalta näyttää, ja teillä on kaunis ovi! Täytyykin kehitellä jokin versio meidän ulko-oveen, johon pääsee tuuli, vesi ja lumi. Villalangasta ehkä…

  2. Reply
    Anonyymi

    Hei! Mistä olet oppinut upeat kirjaimet joulukalenteriisi? Haluaisin itsekin osata kirjoittaa joitain kauniita kirjaimia…

Leave Your Comment