Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PÄÄLLISET X 2

Sain lainaan ystävän sitterin vauvalle ja tietty tekasin siihen uuden päällisen. Jotain yksväristä ees toiselle puolelle oli suunnitelma. Toteutus oli kirjavaa ja vähän vähemmän kirjava toiselle, koska päädyin kangasostoille Marimekkoon (enkä sieltä koskaan niitä hillittyjä valitse) (onko niitä ees?). Kummatkin puolet on tosi kivat, sopivasti erilaiset. En oikein tiiä kummasta tykkään enemmän, ehkä tuosta hailakanvaaleanpunaisesta harmain sivellinvedoin, koska vaaleanpunainen vetoaa muhun aina, vaikka värikkäämpikin on hauska. Kolmannen lapsen kohdalla tuolla päällisellä ei enää olekaan niin justiisa, kunhan on sievä ja sitä nuo molemmat ovat. Kumpi on sun suosikkisi?

Sitteri on perinteinen BabyBjörnin malli, josta päällinen irtoaa pesuun todella helposti. Piirsin siitä kappaleiden kaavat suoraan ja jätin pienet aukot nappien kohdalle. Käytössä jätän vanhan päällisen uuden alle, joten napit on helppo hyödyntää käytössä vetämällä ne reijistä läpi ja näin pääsee todella helpolla. Eikä päällistä tarvitse enempää tukea eikä pehmustaa, kun se vanha on jo valmiina siellä alla. 50 minuuttia kesti kaikenkaikkiaan päällisen kaavojen piirtäminen, kankaan leikkuu ja ompelu.

 

7 Comments

  1. Reply
    Mari

    Suloiset päälliset! Ja aivan loistava idea jättää alkuperäiset pehmusteet paikoilleen! Itselläni on sama projekti odottamassa ja näinhän sen tietty toteutankin. Kiitos vinkistä!

Leave Your Comment