Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIIME VUONNA MÄÄ…

…en olis osannut tammikuussa arvata, miten seuraava tammikuu alkaa, mutta kukapa osais ja sepä tässä elämässä onki niin hienoa. Viime vuosi oli myllerrysten vuosi, mutta silti aivan hyvä, leppoisakin välillä ja lämmin ja aurinkoinen, ainakin jos kuvia katsoo. Tein käsitöitäkin jonkun verran, mutta paras aikaansaannos tuli marraskuussa, kun beibi beibilöinen syntyi. Hän on niin hurmaava tapaus. Tyttö ompeli, maalaili ja kirjoi kanssani monta kertaa ja pojan kanssa piirrettiin kyllä ihan hirmuiset määrät yhdessä. En mää oikein muuten osaa summata vuotta, kuin että on ihanaa olla noiden kolmen lapsen äiti. Olen kiitollinen kaikesta.

Tämän huikean juhlahatun teki ystäväni Tanja.

Tänä vuonna haluan piirrellä vieläkin pidemmän ruutuhyppelyn kuin viime vuonna (273 ruutua), kirjoittaa ja piirtää kirjan, neuloa villasukat ja tehdä jokaiselle lapselleni valastyynyn. Onnellista vuotta 2015 minulle ja sinulle!

 

4 Comments

 1. Reply
  Silja Maaria

  Ihana vuosi sulla takana, ja niin tuottelias! :)

  Kuules, onko tuo lintuhässäkkä seinällä (luumukuvan yläpuolella, Olen ihana -nallen kanssa samassa kuvassa) tapettia? Jos ompi, niin miltähän merkiltä? Tosi kaunista.

 2. Reply
  mummo

  Sinun blogiasi seuratessani tulen hyvälle tuulelle. Kuvat ovat ihanaia ja näin mummoikäisenä näkee miten paljon rakastat lapsiasi ja vietät aikaa heidän kanssaan. Itse olen vasta nyt uskaltautunut kommentoimaan ja aloittamaan omaa blogia, joka vielä hakee muotoaan. Olen vähän tumpelo näissä asioissa, mutta yritän opetella. Toivottavasti jaksat edelleen ilahduttaa meitä. Kiitos sinulle!

Leave Your Comment