Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUN JOULUPUKKI TOI KELTAISET KINTTAAT

 

 

 

Sain joululahjaksi todella ihanat poronnahkaiset keltaiset kinttaat. Täydellisesti samaa sävyä kuin vaunut, eli hienosti sopivat yhteen, kun ulkoillaan vauvan kanssa pakkassäässä vaunuja työnnellen. Samantien tajusin kyllä, että eihän mulla oo asuun sopivaa kaulahuivia.. Ihan hirveä ongelma, heh. Onneksi lankalaatikko löytyy ja neulomisintoakin, niin aloin heti aattona hommiin. Ihanat jouluaattoa kanssamme viettäneet naiset olivat yhteistuumin päättämässä mitä värejä laitetaan ja niin aloitin huivin tekemisen samantien. Malli on sama kuin syksyllä tekemässäni huivissa, ainoastaan loppumetreillä piti vähän tehdä pieni muutos, kun vaaleanpunainen lanka otti ja loppui kesken kaiken. Sanoisin, että aivan ihana tuli tästäkin huivista. Ja lämmin ja muhkea ja täydellinen kaveri poronnahkakinttaille. Jotka muuten ovat Paccas-merkkiset, kotimaiset.

9 Comments

  1. Reply
    Anonyymi

    Voi että! Tämmöseen saisin kyllä hyvin vajutettua tuota lankalaatikkoani. Paljonko sulla on tässä silmukoita? Sekö 80 niinkö edellisessä, vai onko nyt 90? Mitä arvelet montaako väriä olis hyvä, viittä? Kuutta? Päättelitkö muuten kiltisti langat, mulle ainakin heti tuli mieleen että eikun solmulle vaan, päätteleminenhän kun ei oo sitä mun lempipuuhaa. :) Ihana huivi. Ihanat kinttaat.

  2. Reply
    AnKa

    Mitä lankoja käytät kaulahuiveissa? Ihan mitä sattuu vai jotain superihananpehmeää? Oispa ihana kietoutua tuollaiseen muhkeaa ihanuuteen. Sanoinko jo, että ihana…:)

Leave Your Comment