Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI 2014

Olin pitkin syksyä ajatellut, että jonkun kivan joulukalenterin haluaisin toteuttaa. No, vähänhän sitä sitten hidasti, oikein mukavalla tavalla kylläkin se, että vauva syntyi marraskuussa. Olin silti päättänyt toteuttaa sen, joten viimeisenä marraskuun sunnuntaina alkoi hommat, koska seuraava päivä oli jo joulukuun ensimmäinen.

Keittiön pöydällä oli kaikenlaista paperia ja silppua ja projektia levällään, joten siitä se ajatus sitten lähti, että niitä materiaaleja käytetään mitä tarjolla on. Ei mulla mitään sen kummempaa suunnitelmaa ollut. Siistin joka kuvaa varten sopivan kohdan pöytää valoisaan aikaan eli kahdentoista ja puoli kahden välille, huomasin muuten myös sen, että aurinko pilkahti yllättävän monena joulukuun päivänä ja räpsäytin kuvan. Toteutin kaiken hyvin nopeasti, koska aina oli se mahdollisuus, että vauva herää ja hetki menee ohi. Otin kuvia reilusti enemmän kuin 24, koska nälkä kasvaa syödessä ja surkeimmat, tai ne omasta mielestä huonoimmat kuvat saivat jäädä ihanempien taa. Imettäessä googlailin joululauluja, koska eihän sitä suorilta muista niitä parhaimpia tai niitä, jotka sopisivat tällaiseen projektiin. Niin, kun alunperin taisin ajatella vain kirjoittavani jotain jouluista, jotain vain, mutta pian selkeni, että joululaulujen pätkiä ne on oltava. Niissä on niin monenlaista tarinaa, ja paljon sellaista, mikä on kiva ottaa erilliseksi lausahdukseksi, koska sitten ne vasta hauskoja ovatkin.

Monena päivänä tuli mieleen juttuja mitä kertoa, tai että ketä tai mitä ajattelin kuvaa tehdessä. Yhden haluan ainakin kertoa tässä nyt. Viidennentoista luukun. Siinä on ehkä tuntemattomimmat sanat, koska ne ovat minun ja ystäväni keksimät, mutta omiin jouluihini (ja kaikkiin muihinkin vuodenaikoihin) sen verran tiiviisti kuuluneet, että halusin nekin tähän projektiin liittää. Me hyvän ystäväni kanssa vuosia sitten mökkireissuilla laulettiin aina paljon, ihanissa illanvietoissa pojat soittivat kitaraa ja rumpuja ja me laulettiin. Ja jotenkin tuohon niin ihanaan lumiukkolauluun me nämä sanatkin keksittiin, sovituksia oli aina paljon, yleensä iskelmä- ja punkversiot nyt ainakin. Tämä on ainoita sanoituksiani ja vielä valmiiseen kappaleeseenkin, mutta hei, eikös oo kummiski ihan hyvä sanoitus! Siinä on kaikki oleellinen kyseisestä elokuvasta ja oujeekin on saatu mukaan. Sellainen tarina se.

Kuvia tehdessä sain muistutuksen itselleni myös siitä, että valkoiseen pöytään ei tällaisella aikuishenkilölläkään kannata piirtää tusseilla, koska kaikki eivät pyyhkiydy pois. Tiiättekö sitä kun on saanut huippuidean ja vieressä on tussit ja ajattelee, että no jos mää ihan pikkusen piirrän, kyllähän se pois lähtee… No, sitten pyyhkiessä väri ei haalistu tippaakaan. Eikä millään pesuaineellakaan. Sillon ei voi kuin nauraa. Ja pikkuisen miettiä, että mitäköhän sitä lapsille selittää näistä tarkoista tussilla piirretyistä ympyröistä pöydän pinnassa. Kerroin totuuden ja totesin, että huomaatte varmaan ettei kannata. Ja taikasieni on haalistuttanut jälkiä, kun oikein jaksaa hinkata.

Itsenäisyyspäivän kuvassa nähtyjä paperinukkeja oli niin mukava tehdä, että niistä kuulette vielä. En tiedä miten, mutta kyllä, niiden tekeminen ei jäänyt tuohon kertaan. Niiden piirtely ja koko projektin tekeminen sai aikaan niin kauhean mylläkän päässä ja vihkojen sivuilla ja puhelimen muistiinpanoissa, että tätä haluan lisää. Tätä teen lisää. Tätä saatte lisää. Lupaan!

Että eikös tullutkin kiva joulukalenteri? Minusta tuli kyllä! Heti alussa tuli kyselyitä, että saako näitä kortteina, ja eipäs saanut, koska ajatus lähti niin myöhään, mutta mitäs sanoisitte, jos pistettäis nyt äänestys käyntiin ja katottais mitkä on tykätyimpiä ja niistä tulis kortteja sitten ens vuonna? Joulu se tulee silloinkin ja kymmenen, yhdentoista kuukauden päästä sitä mietitään taas, että millaset joulukortit sitä tänä vuonna. Elämästä ei ikinä tiiä, että ihan satavarmaa ei pysty tulevasta sanomaan, mutta näin niinku tältä istumalta äänestys ja ens vuoden korttikokoelma olis minusta kiva ajatus. Tai vähintäänkin se, että kerrotte suosikkinne. Kerro siis neljä (tai vaikka vain yksikin) suosikeinta kommenttiboksiin, päivämääränä tai suosikkitekstinä. Äänestysaikaa on vuoden loppuun saakka. Lupaan jonkun kivan yllätyksen arpoa kaikkien mielipiteidensä jakaneiden kesken, olkoot se vielä yllätys, että mitä, kun tää on kummiski joulukalenteri ja jouluun kuuluu yllärit.

Oikein ihanaa, rauhallista ja leppoisaa joulua kaikille lukijoilleni! Nauttikaahan!

92 Comments

 1. Reply
  Nipsu

  Tämä on ollut kaunein ja suloisin joulukalenteri EVER!
  On todella vaikea valita suosikkia, koska nämä kaikki ovat niin ihania. Sanotaan vaikka että alimman kuvakollaasin tekstit ovat kauneimpia (mikä ei kyllä pidä paikkansa, koska kaikki muutkin ovat ihania). Valitsen siis KAIKKI!
  Ihanaa joulua Tiina & poppoo :)

 2. Reply
  Repsu

  joo siis kaikki on kivoja, ihana kalenteri! suosikein on toi hetken kestää elämä, sekin synkkä ja ikävä :D mutta sen lisäksi pitäis korteissa olla jottain muitakin koska toi on pätkä jota ei ehkävälttämättä kaikille lähettäis… :D hyvää joulua :)

 3. Reply
  Hansu

  21. on varmaankin se lempparein, tosin nämä kaikki ovat kyllä niin ihastuttavia! tämä oli jotenkin niin ihana, sympaattinen ja kaunis joulukalenteri ♥

 4. Reply
  Johanna

  Aivan mielettömän upea joulukalenteri! Ihan mahdotonta valita päivistä suosikkia. Iso kiitos! HETKEN KESTÄÄ ELÄMÄ JA SEKIN SYNKKÄ JA PIMEÄ. Ei missään muualla maailmassa voida laulaa jouluna noin. Hahhah!

 5. Reply
  Epäonninen puutarhuri

  Kaunis ja puhutteleva joulukalenteri! Minun lemppari on luukku 17 ja lauseista hienoin tuo "oisin osa suurta kaikkeutta". Lintukin oli kaunis ja olihan siellä myös…. -muita ihania-
  Vaikka täytyy tunnustaa että myös inhokkijoululaulu löytyi luukusta. Ehkä se on tästä lähtien aivan hiukan vähemmän inhokki ;)
  Tunnelmallista joulunaikaa teidän kotiin <3

 6. Reply
  Tanja

  Kiitos täsätä joulukalenterista! Aivan Ihana! 'Porsaita äidin oomme kaikki' ja -Oi sä riemuisa Oi sä autuisa' oli minun suosikit, mutta ottaisin kyllä ihan kaikki kortteina … ;o)

 7. Reply
  Anonyymi

  Ääneti kuu käy… ja Käy lämmin henkäys. Jälkimmäinen oli minun viime vuoden korteissa. Minulta vain puuttuu tuo sinun uskomaton taiteellisuus ja mielikuvitus. Aivan valloittava taito sinulla! -Tähtisilmä-

 8. Reply
  Anonyymi

  Lämmin henkäys, ääneti kuu käy kulkuaan, itsenäisyyspäivä, ja parhaana ehdottomasti hetken kestää elämä. Ja tonttu ei vaan saa unta on myös ihana… Ja porsaita äidin… Nää kaikki on ihania tämmöisenä toteutuksena.

 9. Reply
  Anonyymi

  Jatkuu.. Siis tämmöisenä kalenterina toimii ihanasti kun on vaihtelua tyyleissä ja sisällössä. Se on tämän suola! Noiden ihanan tunnelmallisten korttien lisäksi mulla olisi kyllä tuttuja jotka ilahtuisivat nimenomaan "porsaita äidin oomme" tai " tonttu" korteista…

 10. Reply
  Liisa

  Tää on ollu ihan super ihana kalenteri, kiitos siitä! :) Mun suosikeiksi nousi "porsaita äidin oomme kaikki", "kun joulu on" ja itsenäisyyspäivän tonttuparaati kera makeitten paperinukkeaskartelujen.

 11. Reply
  p

  Ihana enkeli vierellä käy- teksti sekä Luo köyhän niin kuin rikkahan… – teksti sulattivat sydämeni.<3 mieletön joulukalenteri, KIITOS!

 12. Reply
  Anni

  Minun neljä lempparia olivat 23 (Kaikista makeimman näköinen ehdottomasti!), 20 (yksi rakkaimmista joululauluistani), 15 (ihanat uudet sanat ja kaunis kuva muutenkin) ja 5 (Kuva saa heti hymyilemään!). Kaiken kaikkiaan koko joulukalenteri oli todella loistava idea ja ihanasti toteutettu, olet todella jaksanut nähdä vaivaa. :) Ja pakko on kyllä myös sanoa, että olet yksi käsialaidoleistani, jos joskus järjestät käsialakurssin, niin täällä on heti yksi osallistuja!

 13. Reply
  AnniM

  Kalenteri oli aivan ihana! Kävin joka päivä katsomassa, mitä ihanaa olit keksinyt ja tehnyt. Suosikkien valinta oli vaikeaa. Eniten mieleeni jäivät luukut 4, 10, 20 ja 24.

 14. Reply
  Nelly

  Oi, en osaa suosikkeja sanoa, mutta ihanejahan nämä on! Kortteina kyllä juu ehdottomasti, miksei jokusta vaikka julisteenakin? Todella, todella, todella kaunis kalenteri, jota oli mukava seurata. KIITOS!

  1. Reply
   batiactu.com

   A mí como a Selma no hay ningun medio que me influya lo suficiente, más bien nada, pero voté por la prensa escrita porque la radio solo la escucho en el coche, de la tele no me creo nada de nada y los periódicos me gustan, aunque lo dicho, de influir RES DE RES.petonets.

  2. Reply
   vgh versicherung kfz berechnen

   “What no gold coins??? I’m shocked.”You shouldn’t be. Gold is for longer term emergencies when your currency stops working or when your cashless society infrastructure fails to function.

  3. Reply
   vw t5 insurance

   Shoot, I just realized that now I’m not going to get to go to an A’s game with you (that’s a lot of “to”s in one sentence!)! And I was actually thinking it might be kind of fun to go with someone who really enjoys it. Oh well. I’ll just have to keep reading to get all the details! Have fun!

  4. Reply
   auto owners insurance linkedin

   I know – fantastic cover, right? I had to sneak in a link to it somehow I’m looking forward to hearing your thoughts on CHILD OF THE PROPHECY – I had trouble deciding whether I liked SON OF THE SHADOWS or CHILD more when I read the original trilogy. Then I read HEIR and had even more difficulty…

  5. Reply
   auto insurance hearne tx

   Indeed I didn’t get why anyone would “forget” to do that especially in the ER role that responsibility was something they agreed upon when they got the job. Well it looks like from the link you have found a less stressful pursuit. Hawaii and photography I feel a bout of envy coming on:)

  6. Reply
   prime rate premium finance corporation inc

   you are really a good webmaster. The site loading speed is amazing. It seems that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a great job on this topic!

  7. Reply
   vertrag privatkredit vordruck download kostenlos windows

   Siamo a corto di notizie eh?? ghgh scherzo!! Cmq i gdesklets sono poveri, gli screenlets ancora un pò instabili.. diciamo che siamo lontani dai widgets di Macosx.. quelli di google sembrano promettenti.. anche se la comunità non li apprezza tantissimo perchè per un pò di tempo sono stati i “widgets per windows”. Per quanto riguarda Plasma non è un semplice sistema di widgets.. è qualkosa di molto + grande, che può diventare una rivoluzione o un fallimento totale.. staremo a vedere

  8. Reply
   redstone kredit union alabama youtube

   i wonder if the palestinian families who owned Beautiful Orange and lemon orchards in Haifa , Lidd , and other towns will be compensated too. the House of Golda Meir belonged to a Palestinian christian family whose children now live in France .

  9. Reply
   kredit frankreich deutsch ändern

   Санпин попал мне в руки случайно, купили для ознакомления. Верный санпин, давно ждали изменений.Виктор ОлеговичСтоматологическая клиникаПр-т Мира

  10. Reply
   kreditvertrag angehörige muster

   Du willst jetzt wohl mit aller Macht unser Fernweh wecken…..ja, ja es ist Dir gelungen, ich möchte jetzt zu gerne dort sitzen *seufz*, stattdessen habe ich dicke Socken an…..LG Susanne

  11. Reply
   wie funktioniert kredit von privat

   Your post felt like a soothing balm after a difficult week. I agree that the language we use is so important in framing our experience. Thanks for reminding us to be mindful of that reality.** See what Daryl Bambic has been up to…

  12. Reply
   eilkredit frau ohne einkommen deutschland

   Tive a honra e o prazer de conviver com Damon, e sempre o tive em grande conta como ser humano, e como piloto, pois não se ganha 22 GPs por sorte ou por acaso, mesmo competindo sozinho. Conheço bem a história porque parte dela me foi contada pelo próprio.Abraços

  13. Reply
   equifax kredit report online youtube

   I like how you made this article so interesting. I think you are perceptive and talented. I can really appreciate your hard work and your views. Thank you for all this useful and fresh information.

  14. Reply
   kredit privat an privat rückgaberecht

   Can I collect “cleaning deposit” of $150.00 separately from the security deposit and indicated in the lease additional provisions that tenants had paid “cleaning deposit” for cleaning unit if it is left unclean? Tenants often leave unit not clean and state it is normal wear and tear so with cleaning deposit spelled out separately they are aware they have to leave it clean.I found that new tenants always come in and request unit, shelves,everything professionally cleaned. What is your opinion please and thank you!

  15. Reply
   penetapan angka kredit guru xls

   Very good topic! My son is a teen and has been in trouble once already, but I don’t see him as a risk taker.I am no longer a risk taker, but as a teenage/young adult I did it all – and am grateful that I did not die, kill someone else while driving under the influence, get an STD. But I did suffer some consequences. Its hard for me to believe I was so careless back then – but I just did NOT care. Now I won’t even drive after one glass of wine!

  16. Reply
   formular kreditvertrag gratis youtube

   Right, because my electronic footprint is so small and it is easy to mistake a guy with a GPS fondling the mailbox for a street walker. You know what works? Telephones. Call me sometime.

  17. Reply
   kreditinstitut optional

   铭盛卡行(QQ1228557129)所出售卡均为一级卡源,全新无任何交易记录,资料齐全,真实身份办理,亦可指定名字办理,诚信淘宝担保交易! 例如—可以给你淘宝店刷提高您的淘宝信用记录。 例如—你想接受汇款,但又不想让对方知道自己的真实姓名。 例如—您想给领导送礼办点事情,但是又不想让自己的隐私暴露!这时您就需要到我们提供办理的卡,我们的卡可以让您随意的a转帐–送礼。给客户保密了隐私的同时也去除了客户的后顾之忧。本团队以真实代开卡【QQ:1228557129】办理、分别提供7大银行卡;中国银行—工商银行—建设银行—农业银行—交通银行—招商银行—邮政银行[网上银行(口令卡,电子证书,U盾)长期供应,保证全新开户,保证开户资料齐全,保证带真实有效开户原件,承接指定名字开户我们的宗旨是:质量+速度+信誉!我们希望与 有长期需要的客户建立长期合作关系,彼此信任,共同赢利。如有需要请联系!非诚勿扰! 客户的满意是我们的心愿欢迎光顾公司宗旨: 公司执行国家金融方针和政策,在法律、法规规定的范围内开展业务, 自主经营、自负盈亏、自我约束、自担风险、切实为小企业、农民、农业及农村经济的发展服务。公司文化: 诚信—用心做事,诚信为人 规范—规范管理,依法治企 高效—真诚服务,高效便捷 和谐—同舟共济,创建和谐公司口号: 以实力、效率立足于市场 用服务、便捷来赢得口碑 崇尚职业道德,遵守法律法规 急您所急、思您所思温馨提示:在本卡行购买的卡可用于收藏使用!

  18. Reply
   unterschied zwischen darlehen und privatkredit

   This is in my list too for the onions theme :))). You can grind some of the sauteed onions too with the coconut mix as a variation. Its a favorite of mine :) As always, nice clicks and makes me want to enter the kitchen and prepare it now!

  19. Reply
   kredit öffentlicher dienst ohne

   Que poema chamamento, Virna. Sim, o Indio também sou eu, e mais ainda agora, porque volto, porque quero voltar ao Brasil. Tenho trabalhado tanto e escrito pouco: a solidão? Abracei-a. Um beijo! Fim do ano volto, “Inch’Allah” !

  20. Reply
   kredit zins direktbank deutschland

   I discovered your blog just a week ago and it was perfect timing. I was feeling a bit down and downright old and then I stumbled over here and found these beautiful women who dazzle me with inspiration and give me something to look forward to! Thank you for the blog and showing what real beauty is.:) – Cindi

  21. Reply
   banken kredit trotz

   ÁTILA:Vocês poderiam ter um momento do podcast onde comentariam algumas notícias do site da NFL. Sempre tem questões interessantes nas seções AROUND THE LEAGUE e FIRST AND 10. Por exemplo, Big Ben é um quaterback subestimado pela imprensa? Porque ninguém fala que ele tem dois anéis de superbowl? Entre outras coisas, como a matéria de hoje sobre “para onde vai o Jets” e a declaração do Terrell Owens. Um abraço.

  22. Reply
   ratenkredit für arbeitslose

   Beautiful pictures, Jodie! You’ve got a natural talent, and some lucky friends to have you there for the pictures. All the best, Kevin (& everyone at CEA in Florence).

  23. Reply
   kredit ratenkredit umschulden

   Esther: I did with 50 grams of sugar too and they were no difference. I made each with just one spoon of the batter, so I found half a minute was actually okay.

  24. Reply
   kredit rapid wien

   , Steak fries are crispy on the outside and soft on the inside, just right. I don't really like shoestring all that much because they tend to be crispy inside and out most of the time.

  25. Reply
   arbeitgeberkredit randstad

   Hmm, min kommentar ville visst inte som jag ville, men jag säger väl det igen:) Gillar skinnjackan!! Och jag önskar att man fick sitta i den härliga skinnfÃ¥töljen pÃ¥ Tullhuset, äta miljoner glassar och fÃ¥ Julstämning :) Härligt! Och önskar dig en fin kväll…igen dÃ¥ :) Kram Sophia

  26. Reply
   privat kredit gunstig kaufen

   Vitamins A, D, E, and K are only soluble in fat. Thanks for this post, because it pisses me off, too. However, I doubt the fat-free preachers are reading your column (or my comment). They’re going to miss out on some great fried chicken!

  27. Reply
   kreditvertrag vorlage geld ändern

   Hi just happened upon your blog from Yahoo after I entered in, “La hija del tabernero | Hojas en el Viento” or perhaps something similar (can’t quite remember exactly). Anyways, I’m delighted I found it simply because your content is exactly what I’m searching for (writing a university paper) and I hope you don’t mind if I gather some material from here and I will of course credit you as the source. Many thanks.

  28. Reply
   schnellkredit für arbeitslose

   W miejsce harcerskiego Krzyza ma stanac obelisk z nazwiskami zabitych pod Smolenskiem.To takie oczywiste.Hope Foreverp.s Miasto powie, ze nie ma pieniedzy, wiec moze zaczac juz je zbierac? Obywatele postawili a nie ta swolocz z NIErzadu.

  29. Reply
   kredit hausfrau schueler cc

   Vielen vielen Dank für diese geniale Empfehlung, hab dasSpiel jetzt auf meinem iPad nebst Plants vs. Zombies und auch aufdem iPhone! Ein echt geniales Spiel!!! Würde Dich gern imGamecenter als Freund hinzufügen, wenn Du nix dagegen hast, dannschicke mir doch bitte eine Anfrage (mein Name ist dort Bimbatz).Danke dafür und nochal für diese richtig gute Empfehlung! LGBimbatz (Torsten)

  30. Reply
   online kredit bei bank

   those who really put a high value on inequality, and find the US doesn’t have enough of it, should relocate themselves to somewhere else (South America looks promising), where their natural aristocratic natures will propel them to the top of the social pyramid.Those who really put a high value on inequality, and find the US doesn’t have enough of it, don’t need to relocate to South America. These are exactly the people who are bringing South America here.

  31. Reply
   kredit vergleich 240 monate

   Also, Mike and others are not targeting us, who Will vote!Btw, in that Wonderfully – unlike the teabagger form of it – Crazy video I linked to, I just noticed that during the “dogfight” scene, the good dog is in a little Blue plane and the evil dog is in a red one!!!(every time I see/hear that video, I have to laugh)!

  32. Reply
   sofortkredit eilkredit 24 stunde kredit azubi sparkasse

   Karl,This was exactly Paul’s point in 1 Cor 10.Now these things happened to them as an example, but they were written down for our instruction, on whom the end of the ages has come. (1 Cor 10:11)

  33. Reply
   preiswert kredit zinsen

   Antioksidanttiklinikkaan mulla on menny – n.100e/ lääkärikäynti (käyntejä nyt 2)- laaja ruoansulatusanalyysi n.400e- verikokeet n.400eHinnat vaihtelee ihan sen mukaan, mitä testejä tehdään. Osasta saa Kela-korvauksen ja osasta ei. Myös lisäravinteisiin mulla on mennyt/ menee paljon rahaa.

  34. Reply
   verbraucherkredit rl

   Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

  35. Reply
   kreditrate höhe

   was Dan(iel) San also making strange noises?As for weight..somehow I always end up doing my groceryshopping just before I need to have my dinner..which always ends up me buying some kind of fat snack. Because the idiotic sport I do I don’t see everything back on my tummy..but I try to switch snacks for fruit..so buying a banana instead of a marsbar…it’s really hard, but I left the large chocolate letters (a P and or S…Sinterklaas has already arrived in stores) in the store..-= Arjan´s last blog .. =-.

  36. Reply
   car insurance quotes

   ROBERT , ITI SUGEREZ SA FACI O PETITIE , IMPOTRIVA PENSIILOR DE REVOLUTIONAR , DESIGUR NU IMPOTRIVA RANITILOR CARE SUNT IN IMPOSIBILITATE DE A MUNCI . NOI TOTI CEI CARE AM IESIT IN STRADA LA REVOLUTIE SA O SEMNAM !!!!! E INCREDIBIL PINA UNDE POT MERGE ACESTI NERUSINATI , MI SE FACE SCIRBA ,ORI DE CITE ORI AUD DE CUVINTUL ,,REVOLUTIONAR ,, FA ACEASTA PETITIE SI PUNE PE NET !!!! TE SALUT, SI CRACIUN FERICIT !!!

  37. Reply
   privat kredit finanzierung rechner

   Michael and Elsie, rest easy. this could have been aired the evening it happened and it would not make a ounce of difference. Too many people getting too much free stuff. Everyone knows what a phony they just re-elected and it did not make one iota of difference.This is not you father’s country anymore.

  38. Reply
   kredit bank muenchen city

   i give out £100 for each month that my employees have worked for me. its starting to get expensive cos some of them have been here for their 3rd year now!!!…References :

  39. Reply
   online kredit kredit ohne zinsen

   Tanya: thanks, but I barely have time these days to do my official work, so writing blog posts on request is a bit difficult! As it happens, I haven’t read the Wharton (it’s been high on my reading list for a long time, but you know how these things go). I’m a fan of the film version – thought it was among Scorsese’s most underrated works and was especially impressed by Daniel Day-Lewis’s Newland Archer – but I last saw it many years ago, and I wouldn’t be able to do a proper review based on such an old viewing.

  40. Reply
   express kredit beamtendarlehen ergo

   Nagyon klassz kenyérlepény, akár még pizzaként is elkészíthető. Mindenképpen el fogom készíteni, köszi a receptet. Zsír helyett lehet margarint vagy vajat is hasznélni? Mert én nem hasznélok zsírt.

  41. Reply
   schufafreier kredit aus deutschland

   Sihanoukville gibt es nach wie vor genug kambodschanische Frauen die sehr gerne einen weissen Lebenspartner hätten und damit sind nicht nur die Bar Girls gemeint. Du kannst sie laut Gesetz halt nur nicht heiraten. Ob du Angst bekommen musst wird davon abhängen wo deine Jagdgründe sein werden und welches Wild du schiesst.Diesen Kommentar finde ich gut oder finde ich nicht gut: 3  0

  42. Reply
   bank für kredit und wiederaufbau

   Keiner von uns – und damit meine ich UNS ohne dich, mein lieber Sepp- hat ein Interesse daran, dieses kriminelle Projekt in irgendeiner Weise durch seine Mitarbeit zu unterstützen. Mit Verbrechern verhandelt man nicht – Verbrecher bringt man hinter Gitter.Wir dürfen jetzt nicht lockerlassen, unsere Chancen diesen Mist zu kippen steigen mit jedem Tag und mit jeder neuen Schweinerei die ans Licht kommt!

  43. Reply
   rentner kein kredit

   I don’t necessarily ‘plan’ snacks into my day in the traditional way, rather I make a habit of carrying around Kashi bars, trail mix, protein bars, fruit and other miscellaneous healthy snacks in my car and purse in case I need a pick me up or will be late for a meal. Snacks in my opinion should be protein filled and easily transportable.

  44. Reply
   kredit 100.000 euro rate

   See for yourself, guys. There’s no difference between 250Mhz and 800Mhz. And he don’t even try to run some benchmark program or any game. This is fake for sure.

  45. Reply
   kredit zins tagesgeldkonto

   Já právě myslím, že to Å¡pičkování bylo i v knize. Pamatuju si, že se navzájem předháněli v tom, kdo kolik nestvůr už zabil.No, Harryho filmy až do pátého dílu vlastně mají na svědomí 4 různí režiséři, pak už jenom jeden. A jestli ti nesedl jeho styl, tak je jasné, že se ti nelíbily ani další filmy. Já jsem ovÅ¡em spokojená. Myslím si, že Harryho “dospělejší” léta vystihl moc dobře.A půjdu se podívat na tvůj článek

 15. Reply
  Anonyymi

  Aivan ihana tämä joulukalenteri! :) Ja tosiaan, joululauluista tulee kovin hauskoja, kun niistä ottaa vain muutaman sanan tai pienen pätkän! Huippuidea. :) Mun oli tosi vaikea valita suosikkia, mutta aikani näitä katseltuani valitsisin suosikikseni 8. kuvan ja sellaiset joulukortit voisin ensi vuonna vaikka lähettääkin! :) Myös 12. kuva on hauska! Erityisesti sen hauskan tekstin ansiosta. Postaustoiveena olisi postaus nimijuhlista. :) Aurinkoista talvenjatkoa sinulle! :)

  Terveisin, Katju

 16. Reply
  Tiina

  Voi että! Oon ollut monta kuukautta niin totaalisen kiireinen ja väsynyt, etten ole jaksanut lukea blogeja ollenkaan. Siis en ollenkaan, ja se on outoa se. Mutta sinun joulukalenteri oli pakko seurata <3 Niin ihana se oli! Ja nyt vastaan näihin neljään suosikkiin täysin fiiliksen pohjalta, sen enempiä miettimättä. Niin monesta ihanasta ois liian vaikea valita, jos jäis miettimään liikaa…. MUTTA! Neljä ihanaa: 1) koska se oli se ensimmäinen, 10) toteutuksen takia, 13) sanoman takia ja 19) kokonaisuutena <3

 17. Reply
  Anonyymi

  Upea – herkkä – luonnollinen! Kaikista haluaisin kortin! Valitsen kuitenkin yhden eli "Käy lämmin henkäys talvisäässä…" /Jaana Oulusta

 18. Reply
  Anonyymi

  Tämä oli ehdottomasti hienoin joulukalenteri! Vaikeahan noita on paremmuusjärjestykseen laittaa, mutta ehkä "ääneti kuu käy", "porsaita" ja "niityillä lunta" olivat kokonaisuutena koskettavimmat. "Tontun" dinosaurus ja "let's hope it's a good one" karkkikokonaisuus olivat myös mahtavat!

  Ihanaa uutta vuotta teille :) -Jennie

 19. Reply
  Jonna Jolkin

  Vuosi vaihtui jo, mut halusin silti kommentoida. Koska tämä nyt vaan oli ihan mahtavan ihana idea! "Let's hope it's a good one" oli oma suosikkini. Se on mun mielestä ihanin laulu ikinä.

Leave Your Comment