Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

UNIPUSSISSA

Tässä kolmen viikon vauvaelon aikana olen huomannut itsessäni uudenlaisia tykkäyskohteita verrattuna edellisiin vauvavuosiin. Yksi niistä on vauvan uniasut. Aiemmin tykkäsin eniten siitä, että asu oli napitettu lahkeeseen saakka, mikä on kyllä todella kätevä piirre sekin, mutta nyt olenkin vallan ihastunut unipussimaisiin yöpukuihin. Niissä pieni vauvakin saa olla ihanasti kuin pieni toukka kotelossaan.

Niin ja okei, oon mää tykännyt tollasista ennenkin.. Nimittäin 80-luvun alussa, kun itsekin nukuin helmasta napitettavassa pussissa. Eikä haitannut vaikka vuodet vierivät ja jalat eivät enää mahtuneet pukuun, minähän pidin sitä silti. Siitä tuli äitini mukaan lempiyöpukuni pitkäksi aikaa, noin nelivuotiaaksi… Saas nähdä kuinka pitkään poikaseni pitää omia unipussiyöpukujaan.

Ja eikös muuten näytä ihanalle tuo villaviltti, jonka tein kolme vuotta sitten? Sitä oli niin kiva neuloa, että tekis mieli tehdä uusi ihan siitä tekemisen ilosta.

 * Vauvan unipussi on blogin kautta saatu,  Name Itin kanssa toteutettu yhteistyö.

8 Comments

  1. Reply
    Ilonin Anna

    Ihana pieni pussissaan ja vilttikin on mita upein! Meilläkään ei esikoisella käytetty unipusseja, mutta jotenkin nyt oon ihan eri silmällä niitä ihaillu ja ehdottomasti kakkoselle otan käyttöön, näyttää niin käteviltä! (: Vähän oon itsekin haaveillut että innostuisin joulupäivinä kutomaan jonkin peiton meidän tulevalle vaaville! Oli siis mun kannalta ihan niin ajankohtanen postaus kun olla vaan voi! :D

  2. Reply
    Tiina

    Ihana unipussi! Meidänkin vauva tykkäsi unipussista eikä meinannut millään haluta luopua siitä vaikka oli jo kasvanut ja unipussi jäi pieneksi. Kaverini hankki vielä pidemmän unipussin vanhan jäätyä pieneksi. Materiaalina oli merinovilla. Ilmeisesti vielä enemmän lapsi nautti olostaan. Olen ymmärtänyt, että merinovilla on hengittävä, pitää lämmön sekä kosteus ei jää sisälle. Oletko itse kuullut merinovillasta tehdyistä unipusseista? https://webshop.ruskovilla.fi/tuote/608

Leave Your Comment