Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ENSILUMI & PIPARIT

 

Leivottiin lasten kanssa viikonloppuna pipareita, kun löytyi tuollainen mahtava aakkosmuottisetti (Tigeristä). Aivan rauhassa pariviikkoisen vauvan kanssa ei pystynyt niitä tekemään ja ajatuksella miettimään mitä sanoja kirjoittais ja kuvioita tekis, mutta kyllä me koko taikina piparkakuiksi saatiin. Tänään sitten pojan kanssa koristeltiin muutamat tärkeät kirjaimet. Harmillisesti MOI SINÄ OLET IHANA ehdittiin jo syödä ennen koristelua. Siinä koristellessa kuitenkin ehti jo vähän pohtimaan sitäkin millaisen piparimaiseman (viimevuotinen / toissavuotinen / sitä edellinen) tänä vuonna tekis.

Piparkakut kuvasin (nopeasti, sillä kolmivuotias oli melkoisen nopea nappaamaan parhaat päältä) ihanan Lotta Niemisen S-ryhmälle suunnitteleman tarjottimen* päällä. Nuo söpöt bambin, oravan ja lumisen sillan aion ainakin toteuttaa jouluiseen piparimaisemaan. En malta odottaa, että pääsen hommiin!

* Tarjotin on blogin kautta S-ryhmältä saatu.

4 Comments

 1. Reply
  Nuppu

  Voi höh, miten ihania pipareita! Mä katsoin myös noita muotteja Tigerissä, mutten ostanut. Nyt kyllä vähän harmittaa, koska meidän neljävee on todella innostunut kirjaimista ja kirjoittamiesta. Nää olis varmasti kova hitti. Tänä vuonna ollaan leivottu jo kaksi kertaa pipareita, eikä kummallakaan kerralla olla ehditty koristelemaan, koska tytöt on syöneet kaikki piparit ennen kun olen ehtinyt valmistamaan tuon tahnan :'D

  1. Reply
   Tiina Post author

   Joskus käy nuin, ettei ehdi. :D Suosittelen kyllä noita kirjaimia, niitähän voi käyttää myös vaikka taikataikina-askarteluissa pitkin vuotta ja kirjotella kaiken maailman tarinoita. :) Innostuin tästä ajatuksesta kun kekkasin :D

Leave Your Comment