Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NELJÄ

Meillä on vauvalle odottamassa pieni, sievä, vanha rottinkisänky. En hankkinut (enkä etsinyt esikoisen vanhaa, hienoa pilkullista) uutta pinnasängyn pehmustetta, koska sänky on sen verran pieni, että valmiin ja uuden joutuisi lyhentämään, ja sänky niin lyhytikäinen, että halusin keksiä reunoille jonkin muun ratkaisun. Tein neljä pehmoista tyynyä, joissa on solmiamisnauhat ja jotka on keskeltä litistetty napein, etteivät ole liian pulleat. Ne aion kiinnittää sänkyyn reunapehmusteiksi. Kun vauva kasvaa sängystä ulos, voidaan tyynyt ottaa käyttöön muuten. Joko seuraavassa sängyssä (peruspinnasänky ehkä?) tai leikkaamalla solmiamisnauhat pois ja pitämällä tyynyt koristetyynyinä. Tykkään tosi paljon tästä ideasta ja alunperin mulla olikin Ikeassa ostoskärryissä sisätyynyiksi kaikenkaikkiaan 12 tyynyä, kun ajattelin, että niillä nyt ainakin saisi koko sängyn pehmustettua. No, tuo neljäkin on ihan hyvä ja jos tarvii lisää, niin teen lisää.

Tyynyistä tuli tosi hauskat ja vitsikkäät. Jotenkin ihanan väriset ja värikkäät, mutta kuitenkin hailakat naamatyynyt. Lapset ihastuivat niihin ihan täysillä ja he heti päättivätkin, mitkä ovat suosikkinsa ja mikä tyyny on oikeasti kenenkin. Eräskin seitsenvuotias sai tyynyistä idean ja teki oman versionsa siltä istumalta… Siitä myöhemmin lisää!

5 Comments

  1. Reply
    Maria/Palikoi DESIGN

    Ihana idea! Meillä leikittiin "tuolileikkiä" vähän saman idean (ihan kaupasta ostetuilla) istuintyynyillä mitkä saisi tuoliin.. tyynyt rinkiin ja alareunasta naruilla kiinni, ja musiikin loppuessa pyllähdys tyynylle :) ei siis kannata leikata naruja poikki myöhemminkään.. tai sitten solmii kuution muotoon ja sisään yli jääneet tyynyt. Pakko varmaan suunnata ompelukoneelle itsekin!

Leave Your Comment