Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUOSIKKIVILLASUKAT

Kyselin Instagramin ja Facebookin puolella ihan muuten vaan, että mitkä on teidän suosikkejanne tekemistäni sukista. Paljon tuli tykkäyksiä ja kommentteja ja niistä iso kiitos! Yhdet sukat nousivat suurimpaan suosioon. Ja arvatkaapas mitä, määhän oon jakanut niihin ohjeen jo aikoinaan, joten tässä se teille uudelleen. Olkaat hyvät!

Ohje on noin viisivuotiaan sukkiin. Tarvitset kolmosen sukkapuikot ja pieniä nyssäköitä mukavan värisiä lankoja samalla vahvuudella.


Luo 48 silmukkaa kolmosen sukkapuikoille. Neulo 2o 2n viisi kerrosta. Neulo 2 krs sileää ja aloita kuvio. Tee kuviokrs:n jälkeen aina kaksi “tyhjää” krs:ta ja sitten taas kuvio. Kun olet tehnyt piparikuvion seitsemällä värillä, neulo 1 sileä krs ja sen jälkeen 5 krs 2o 2n joustinta.


Ota puolet silmukoista (1. ja 4. puikko) ja aloita kantalapun neulominen. Neulo vahvistettua kantapäätä noin 5cm. Tee kantapääkavennukset normaalisti ja tee sivukavennuksia niin monta kertaa, että silmukoita on jäljellä 40.

Neulo noin 4cm, tee pari kertaa kuvio ja tarkasta jalan koko ja kun pituutta on riittävästi, tee kavennukset joka 10.silmukan jälkeen. Vedä lanka silmukoiden läpi, kun niitä on jälkellä 8. Päättele langat, kostuta, anna kuivua (tee sukalle pari) ja sujauta pikkuisen jalkoihin.

9 Comments

  1. Reply
    Anonyymi

    Ihanat sukat ja tuo kuvio! Minulla on juurikin puikoilla tulossa itselleni harmaa-valko-pinkit sukat tämän mallisi mukaan.
    Kiitos ihanista ohjeista!

Leave Your Comment