Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19 TUNTIA MYÖHEMMIN

Olen viimeisten viikkojen aikana valvonut joka yö parikin tuntia saamatta unta, ja silloin on päässä pyörineet joko huolet tai sitten olen koittanut miettiä kauniita ja ihania asioita. Toissayönä keksin, millaisen kaulahuivin haluan. Se oli sellainen ihanien asioiden pohdinta. No, ison, paksun, muhkean, kuviollisen huivin ja väritkin keksin. Joten eilisen ohjelmani oli lankakaupoilla käynti. Valitsin langaksi Hjertegarnin Limaa, 100% villaa, koska siinä paksuus on sopiva (vitosen puikot) ja värikartassa sopivat värit. Lisäksi löysin mintunvihreää Novitan Woolia, joka sopii Liman seuraan kaksinkertaisena oikein hyvin. Teen huivin putkena pyöröpuikoilla, joten sitä muhkeutta sitten riittää! Ja sittenpäs vain istahdin television ääreen, aloin neulomaan, välillä vähän piirsin ruutupaperille, mutta neuloin silti eri tavalla ja ihastelin, kuinka huikea Vesalan Paula on. 
Tänään, kun kello on 16.08, huivia on tehty noin 30 senttiä, enää siis suunnilleen 120cm jäljellä ja pitäis keksiä, mitä sitä seuraavaksi katsois ja millaisia kuvioita tekis. Taidan hakea keittiöstä vähän suklaata ja limonaatia, satsumia ja karjalanpiirakoita ja jatkaa hommia. 
Kuullaan! 

2 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Hei! Kiitos postauksesta, kaunis kaulaliinasi inspiroi minuakin kaivamaan pitkään hautumassa olleen tytön villapaitaprojektin naftaliineista uudelleen työn alle ja rohkaisi myös uudenlaisiin värivalintoihin. En ole pitkään aikaan tehnyt kirjoneuletta mutta nyt houkuttaisi kokeilla, graafiset muodot kiinnostavat. Ajattelin kysyä, teeetkö tätä intarsiana vai perinteisenä kirjoneuleena? Miten saat toimimaan kohdat, jossa langanjuoksut jäävät pitkiksi nurjalla? T. Vinkkejä ja rohkaisua kaipava lukija Liisa L.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hei, teen yleensä aina ihan perinteisenä kirjoneuleena. Intarsiana oon neulonutkin yleensä vaan koneella. Ja hyvin on onnistunut vaikka taakse jäisi pitkiäkin lankajuoksuja, ompelen ne tarvittaessa kiinni, mutta yleensä ei ole tarvinnut tehdä niinkään, koska käsialan on sopivan löysä. Toivottavasti innostut neulomaan ja teet hienot kuviotkin :) iloa ja intoa sinne!

Leave Your Comment