Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YKSBEE

Tehtiin yllätys tyttären luokalle eilen. Keksittiin, että 1B-pehmohan voisi olla hauska. Itseasiassa eihän siihen sitten mitään muuta tarvittukaan, kuin hassu idea, vallaton into ja kepeä toteutus. Piirrettiin hahmo yhdessä paperille, otettiin kankaat, ommeltiin ja minä kirjoin illalla lasten mentyä nukkumaan hahmolle kasvot. Vähän kyllä jännitti mennä aamulla opettajan luo, että meillä olis teille tämmöinen, toivottavasti ei haittaa. Onneksi vastaanotto oli iloinen. Ja sillä ei niin väliä mihin se siellä luokassa päätyy, vaikka veikkaan, että meidän ajatuksemme oli ehkä sama kuin opettajallakin. Että se olis semmoinen viikonloppuvieraileva pehmo jokaisen luokkalaisen luona. Se on minusta tosi kiva juttu ja olis ollu omassakin lapsuudessa kovin mukavaa semmoinen. Onneksi nykyään tekevät niin, ainakin omien lasteni päiväkodeissa ja koulussakin.

Semmoinen yksi päivän ilahdutus tänään. Toisen toteutan ihan kohta, aion nimittäin viedä lapset yllärinä elokuviin!

Kivaa tiistaita kaikille! Moikku!

12 Comments

Leave Your Comment