Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PUPU JA KÄRPÄNEN ULKOILEE

Kauppareissusta tulee paljon hauskempi, kun sille keksii muunkin tarkoituksen, kuin niiden maitojen ja hedelmien ostamisen ja kotiin raahaamisen. Me otettiin kärpäspehmo ja lempipupu mukaan ja lähdettiin seikkailuretkelle kauppaan.
Tyttö vasta aivan lähiaikoina hoksasi tuosta kärpäspehmosta, että olen tehnyt sen yhden lastenlaulukirjan kannessa olevan kärpäsen pohjalta. Hän niin paljon silloin tykkäsi siitä kuvasta, ollessaan ehkä yksivuotias, että tein hahmon. Hauska huomio vuosien jälkeen. Testatiin samalla reissulla Name Itiltä saamamme ulkovaatteet ja hyvin toimivat, ulkona oli kuin olikin yhtäkkiä ihan älyttömän kylmä verrattuna viime päiviin ja kova tuuli. Tuo ihana kälyn tytölle tekemä pääpantakin oli liian vähän. Tässä on varmaan alettava pipojen neulomishommiin pikkuhiljaa. Ulkovaatteisiin sopivat voisivat olla kivat, vaikka mustat (pikkuisilla kirjoneuleosioilla), joissa olis neonpunaiset ja farkunsininen tupsut, koska molemmat tykkäävät takkiensa väreistä. 

  

Ja antikvariaatista haettiin samalla taskukirjat, niitä meillä luetaan ja paljon. Pikkuvelikin lähes yhtä innokkaana kuin siskonsa, vaikkei ihan oikeasti osaakaan vielä lukea. Ja minä yritän parhaani mukaan vastata nippelitietokysymyksiin liittyen Ankkalinnaan.

* Lasten ulkovaatteet on blogin kautta saatu, Name Itin kanssa toteutettu yhteistyö. 

Leave Your Comment