Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LÖYTÖ KAAPPIEN UUMENISTA

Vauva tarvitsee makuupussin vaunuihin. En ottanut äitiyspakkausta, eikä se pakkauksen makuupussin malli ole ollut oikein mieleenikään (molemmille lapsille olen päällystänyt sen mieluisaksi, mutta se on jäänyt silti lähes käyttämättä), ja olen aiemminkin tehnyt makuupussit itse. Kaappeja kolutessani vastaan tuli tämä vanha pussi, jonka tein pojalle. En muista miksei pussia kai ihan hirveästi käytetty, oliskohan meillä ollut käytössä joku toinenkin, mutta nyt tämä makuupussi tuli kuin tilauksesta. Se oli (hups!) jäänyt vähän kesken tai sitten olin päättänyt tehdä reiät turvavöille (turvaistuimeen tai rattaisiin) myöhemmin. En muista yhtään. No mutta, tein viimeiset silaukset nyt ja tsadaa, pussi on vimpan päälle valmis käyttöön. Sopii erinomaisesti keltaisiin vaunuihin. Niin, kyllä, keltaisiin! Heh, olin suunnitellut, että vaunut olisivat ehdottomasti mustat, mutta hyvät keltaiset tulivat vastaan, joten nyt on jotain ihan päinvastaista. Keltaiset vaunut on varmasti vähän kreisit ja ihanat, tuovat kyllä iloa talven synkkyyteen. Ja miettikää miten ihana sillä vauvalla on olla siellä keltaisessa kajossa vaunujen uumenissa!

14 Comments

  1. Reply
    Kolibri

    Ihan mahtava, näyttää siltä että tuolla olis niin pehmoista ja turvallista nukkua ja nähdä suloisia unia! :) Ja keltaiset vaunut kuulostaa ihanilta!

  2. Reply
    NorppaStiina

    Ihana makuupussi! Ostitko huuto.netistä ne vaunut? Ihailin siellä keltaisia Brioja pitkään, mutta liian pitkään. Joku nopea nappasi ne ennen minua. Toivottavasti se olet sinä, niin harmitus vähän vähenee! ;)

Leave Your Comment