Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ILMATAR & TYRSKY

Nämäkin kaverit voit kohdata tämän viikon lauantaina Pasilan Veturitalleilla Sisustusbloggaajien kirppis- ja myyjäistapahtumassa. Ne ovat ihanan hailakoita värityksiltään nuo itse nallet ja vitsit ette arvaakaan, kun näitä kuvia otin ja käsittelin, niin meinasi itku tulla. Otan kuvani pääosin vanhalla järkkärillä, jossa on isäni vanha linssi. Semmoinen, jonka hän on ostanut, kun minä synnyin. Melkein 35 vuotta vanha! Tarkennan kuvat käsin aivan kuten hänkin 80-luvun alussa ja kuvissa on se sama ihana utu ja tunnelma, kuin omissa lapsuuskuvissani. Etten oikein tiedä, haluanko kovin helpolla mitään kakstuhattakymmenlukulaista kameraa linsseineen. Terveisiä siis iskälle sinne pilvienreunalle, täällä tyttösi kuvailee menemään ihan niinkuin sinäkin! <3

10 Comments

 1. Reply
  supersociale

  Hei :) Aiheeseen liittymättä, mistä ostat kirjontakehyksesi? Oon ymmärtänyt että asut Helsingissä myös, itse en ole netin perusteella vielä moisia täältä löytänyt. Sulla on varsin ihana ja inspiroiva blogi!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hei vaan, ja kiitos! Kirjontakehykset ovat kyllä vähän kinkkisiä löytää. Omani olen ostanut aina vähän sieltä täältä mistä sattuu löytämään, osa kun on kauhean kalliita… Hemtexissä on ainakin ollut ja sitten ihan niinkuin olisin vasta nähnyt siinä euronkaupassa, joka on Kaisaniemen ratikkapysäkin kohdalla. Semmonen mielikuva on, mutta en muista ostinko vai että kuvittelenko vaan, mutta tuli nyt mieleen kun mietin. :)

 2. Reply
  Anonyymi

  Mie kanssa olen pohtinut samaa kirjontakehys-kysymystä. Teet todella ihania käsitöitä ja muita juttuja. Useamman vuoden olen jo blogisi parissa viettänyt mukavia hetkiä ja oikeastaan ensi lukemasta lähtien olen tuntenut jonkin sortin sielun kumppanuutta kanssasi. Tapasi tehdä käsitöitä on vaan niin huippu. Kauniita syyspäiviä sinulle Tiina!
  t: Petra

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi kiitos! Ihania syyspäiviä sinnekin! Tuossa vastailinkin edelliselle kirjoittajalle että mistä olen kehyksiä löytänyt. Mitään vakkaripaikkaa siiden ostamisessa ei tosiaan mullakaan ole, mutta Hemtexiin ja Euronkauppaan menisin nyt jos tarvisin. :)

Leave Your Comment