Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POJAN PÄIVÄPEITTO

Meillä lastenhuone on värikäs. Ei parilla värillä silauteltu, vaan siellä on aivan kaikkia värejä sopuisasti yhdessä. Vuosi sitten aloittamani pojan päiväpeitto toi valmistuessaan sinne taas lisää värikkyyttä. Nyt kaikkia sänkyjen päällä olevia tyynyjä katsellessani kyllä päätin, että niistä voisi kaikista tehdä samanvärisiä niin saisi jotain yhteneväisyyttä niihin. Näyttäisi hauskalle sekin, mutta vähän epäilen, että lapset tykkäävät olemassa olevista tyynyistä sen verran, että ei onnistu. Jokainen koristetyyny on minun tekemäni tai lasten kanssa yhdessä tehty, että onhan niissä oma tunnelmansa ja muistonsakin.

Kuvissa näkyvä sängyn päällä oleva jääkarhutyyny on pojan lempityyny, usein myös unityynynä. Viher-ruskean pehmon hän sai kesällä lainaan enoltaan (jolle olen sen vuosia sitten tehnyt) ja siitä on tullut erittäin rakas kaveri. Musta-valkoisen pehmon tein myös tosi kauan aikaa sitten ihan vain siksi, etten halunnut heittää muusta työstä jääneitä tilkkuja pois, joten tekaisin pienen pehmon, josta yllättäen (tai juuri siksi) tulikin tärkeä unikaveri.

Tämän päiväpeiton teon aloitin tosiaan jo vuosi sitten eräänä alkusyksyn iltana, kun ystäväni tuli luokseni tekemään kangasleijaa. Se oli sellainen ihana tyttöjen ompelupäivä ja -ilta, jossa hän teki leijaa ja minä leikkelin kangasleikkurilla näitä salmiakin mallisia paloja leijasta intoutuneena värikkäistä kankaista. Taidettiin muuten puuhastella ihan aamuyöhön saakka ja parantaa maailmaa siinä samalla. Ihan vasta muisteltiinkin yhdessä, että se oli kiva päivä!

Nyt parin viime viikon aikana jatkoin peiton vihdoin loppuun, tein puuttuvat tikkaukset. Käsin, kuten aina. Osassa tilkkuja on keskelle kirjailtu sydän, ankkuri, simpukka tai pieni viesti pojalle. Meillä on tapana kuiskutella toisillemme kuinka tosi tosi tosi ihana toinen onkaan, joten halusin kirjailla niitä juttuja peittoonkin. Leppoisa olo, että päiväpeitto valmistui ja poikakin on iloinen peitostaan! “Tää on äiti ihana peitto!”, hän totesi ja rätkähti peiton päälle köllimään.


Niin ja se leija, siitäkin tuli kertakaikkisen upea!

129 Comments

 1. Reply
  HanNa

  Ihana aivan hurjan ihana ja niin ihania nuo pienet viestit, mulla tuli ihan tippa silmäkulmaan.. tästä tulee varmasti hurjan rakas peitto :)

 2. Reply
  Bianca Bernard

  Sydäntälämmittävä peitto! Tulee mieleen se Finlaysonin mainos, "maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotain pehmeää" ja tässä se todella toteutuu monella tasolla. Voin kuvitella, kuinka äidin neulomia yksityiskohtia on suloista silitellä ennen nukahtamista <3

 3. Reply
  norsis

  Joko mulla on menkat alkamassa tai sitten tää peitto on oikeasti niin ihana että tuli ihan kyyneleet silmiin. Uskomattoman hieno ja kertakaikkiaan IHANA!

 4. Reply
  Kivimäen Jenni

  Aivan ihana peitto! <3 Nuo tekstit ovat tosi ihania, tästä tulee pojallesi varmasti todella rakas. :) Oletko siis kirjaillut tekstit lopuksi tikkauksen asemesta vai tilkkuihin ennen ompelua? Ovat niin siistit ja sievät! Minulla alkaa taas tänään tilkkutyökurssi, sormet oikein syyhyää päästä leikkelemään lappuja. Haaveilen Marimekon kampelan tekeväni. :) Porukassa tekeminen kyllä lisää luovuutta!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Juu, tekstit on kirjailtu lopuksi vasta, valmiiseen peittoon. Tykkään tehdä niin, silloin tekstistä tulee muhkeampi. Oi, tilkkutyökurssi kuulostaa kivalta! Ja minäkin teen usein eniten ja tehokkaimmin seurassa. :)

   1. Reply
    kredit bank geld overmaken

    I'm on a coconut kick– I've made coconut ice cream and today I made a soup with coconut milk (haven't blogged either yet). Now, I see this! I've been looking for a good coconut pudding, and I think this it it. Great recipe!

   2. Reply
    zinssatz kredit pv anlage

    It would be really great if you could add a download option for Creative Commons licensed videos (or even the option to download any video for which the creator allows it). Some people prefer to view or edit video in their own player or with their own editing software.I also agree with everyone asking for a BY-SA option. Without that option, it becomes difficult for people to use material in the production of their video that is licensed under BY-SA terms (such as a lot of content from Wikipedia).

   3. Reply
    zkb privatkredit

    Dupa aceste 24h rama portbotci se trece intr-un finisor pentru ca larvele sa-si poata continua cresterea in prezenta unei matci.Matca trebuie sa fie batrana in stupul finisor ?Daca o introducem intrun stup finisor care are matca tanara ele vor fi distruse?

   4. Reply
    automobile club of missouri

    Faith in western civilization. What a concept.Before your eyes is the seeming collapse of the neo-Roman empire. Stretched so thin it can’t take care of its own domestic affairs.Frustration from without and frustration from within. How did it go so wrong?Is there hope?Yes, but not from faith in the western civilization. It is in the strength of the universal human spirit of some to survive and others to give.This is a disaster with a following of folly. Now is a time simply to pitch-in and help.And all the while possibly a bigger storm is brewing.

   5. Reply
    safe auto insurance oh

    Sometimes you get “about Viet women” that make you hide the cutlery and disable the garbage disposal. Sometimes you’re like, umm, eww, those baseball negative nabobs of negativism that make you shake your head “you can’t Nguyen’em all I suppose”.Atlas, it’s a Nguyen-Nguyen situation!One small step for Viet, a giant leap for Vietkind.

   6. Reply
    michigan auto insurance

    holy crap di! do you use drugs? no, you just don't have small children. ;) kidding kidding! xoxo love all the projects you completed! amazing work! i can't believe she was born on 11/11/11 at 11:11~! amazing!

   7. Reply
    kredit ohne kredit rechner vergleich

    Holly Reid – Ebony aka Rae Images – thanks so much for shining your light (and your camera) on this 90 Day Challenge. I am excited about what God WILL do in the lives of those who accept the charge to be better stewards.

   8. Reply
    kredit mobil yaris 2015

    hallo lutscherwerde dein trikot(das aus kanada), wenn es dann bei uns zu kaufen ist, stolz zu jederm werder spiel tragendu wirst nicht vergessenlgkatharina

   9. Reply
    ratenkredit bankenvergleich tagesgeld

    The main reason I got Blu was because you have the option to get just the zero nicotine one. Sometimes I stray from this but feel better using no nicotine. Give me my java jolt in the evening and I am happy to just kick back with all my cigarette smoking friends.AverageOverallPresentation & PackagingFlavorFlavor VarietyVapor VolumeBattery LifeValueShipping4 people found this review helpful.Was this review helpful to you?/

   10. Reply
    privat darlehen oder kredit definition

    Concordo con vivo entusismo l'impegno di Angela nello smentire questa bufala mediatica del 2012,tuttavia avendo osservato il programma devo però concludere che esso ha evidenziato scarsissime prove scientifiche e trascurato un enorme mole di dati sulle inversioni magnetiche.Affermare che non esistono prove di catastrofi ad esse connesse è errato.In passato ci sono state migliaia di volte,e hanno portato alle cosidette estinzioni di massa.Ottimo blog comunque.Alex

   11. Reply
    car insurance quote

    I know it’s Dolly Parton’s song (“Jolene”), but wouldn’t the cover by Coach Beast (Dot Jones) on Glee be a better choice considering the situation? After all, you didn’t select Roberta Flack’s version of “Killing Me Softly”, but the cover by Fugees! OK, joking and criticism aside, thanks for making my Friday morning a bit brighter!

   12. Reply
    hauskauf kredit laufzeit

    12:32 pm, October 24, 2012|the tongue slice is my favorite part and it’s just so fucking brutal! lol. i also LOVE the look on Jane’s face when she’s looking back (at the thing in the water or the vines…i’m not sure which one). it shows genuine terror (acting-wise of course! LOL) on her face. Jane’s a very good actress i’m noticing.

   13. Reply
    kreditzins geld abheben

    “Even on the radical left I see little understanding of how the system actually functions.”But that takes a lot of work, and a willingness not to personify the system with the views of individuals, especially politicians (like Hagel).

   14. Reply
    wer gibt groesseren kredit trotz negativ prüfung

    Comunque, io sono di Trieste, vi posso dire che è difficile aver visto qualche scia di qualsiasi tipo aeronautico recentemente, visto che qua son tre giorni che è nuvoloso. Oggi appena appena soleggiato ma con foschia. Evidentemente, qualcuno confonde scie con fumi di canne.

   15. Reply
    kredit svisse ch privatkredit word

    Dengan kondisi perekonomian yang tidak menentu apa disertakan juga analisis ekonomi budidaya jamur tiram terkini?juga sentra pembibitan & pemasarannya disekitar daerah saya?kalau lengkap saya minta alamat kemana harus pesan cd tersebut & berapa harga?terima kasih

   16. Reply
    privatkredit song

    Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

   17. Reply
    deutsch kreditbank hypothek vergleich

    `Pouco ou nada se aproveita do que vc escreve. Então, se o Corinthians perder o mundial, a torcida vai acabar ? Como acabou de 1954 a 1977 ? As torcidas que mais crescem são a do São paulo e Santos ? Muito mal informado. Eu preguei vrada de mesa ? As outras bobagens posso admitir, mas esta é uma acusação barata, vil, inconsequente.

   18. Reply
    autokauf kredit berechnen online

    I’m surprised BitTornado is still alive and kicking. I used it for a while all those years ago when I was still on Windows and it’s pretty good. Didn’t even know there’s a Linux version

   19. Reply
    privat vergibt kredit ändern

    M. Montel,Votre post traduit un manque évident d’honnêteté intellectuelle.Une réaction épidermique, non réfléchie, étayée par des arguments plus incohérents les uns que les autres.Vous devriez, pour le moins, faire amende honorable et garder une forme d’humilité face à un sport (et ses connaisseurs) qui, on la compris depuis des lustres, ne vous passionne pas vraiment.Cordialement

   20. Reply
    studentenkredite erfahrungen

    I see this phenomenon in mortgage lending. Rates are low, and there’s scads of money, but lenders are too timid to give it to anyone without running them trough the wringer. And now appraisers are undervaluing like crazy (led by the bankers), making it difficult to finance a home.

   21. Reply
    test kredit

    « Oh oui, mais tout ça c’est bien t’isteEt ça donne envie de pa’tirEt che’cher sur la Te »e un end’oit ‘eti’éOù de piquer la sauce on ait la libe’té. »(J.-B. P., B. L., P. M.)Bonne retraite !

   22. Reply
    pforzheim kredit ändern

    Snuss – just allowing the payback from those who received stimulus would be good. I understand Obama and Co. are using that money too trying to stimulate the economy rather than returning it to the taxpayers.

   23. Reply
    sofort blitzkredit

    Olisi kiinnostavaa kuulla, millainen ekologinen jalanjälki on kalaöljykapseleilla, joita monet – minäkin – syövät päivittäin. Jos kalanmaksaöljy saadaan esim. turskasta, syntyykö se sivutuotteena vai kalastetaanko turskaa vain kalaöljyn vuoksi?

   24. Reply
    kredit 30000 euro machen

    Laughter is mostly a aromatize it’s not possible to dans le but de within some people devoid of working with a very few drops within you and your family.

   25. Reply
    spar und kreditbank lauf immobilien

    Hallo Melanie,die Prüfung auf mögliche Schäden um ggf. Gewährleistungsansprüche durchsetzen zu können, erscheint mir durchaus als berechtigter Grund für eine Besichtigung durch den Vermieter.Viele GrüßeDennis Hundt

   26. Reply
    kredit vom arbeitgeber steuer

    I wouldn’t do twitter without tweetdeck! Without it, nothing makes sense to my brain and I can’t find anyone’s tweets. With it, it’s so easy to group people and check them out quickly

   27. Reply
    darlehen 15 jahre zinsbindung

    ¡Qué satisfecho se ve a Leo con sus galletas!¡No es para menos, claro!A nosotros nos encanta Doraemon! Casi tanto como los dinosaurios Son chulísimas!Bss,Inma

   28. Reply
    kredit immobilie laufzeit

    different friends! I am here in need of some at the moment… I really dont confidence true love on the internet… e-mail me anyone time.. I wish dating for marriage to hang out by means of friends free sex classifieds and look at concerts and I suppose I should place down work since We’re there A number. adult web cam chat rooms Fucking sex Glendora Michigan MI Keshuk-e Pa’in, Stierbaum, Tewangderaju local lonely search dating rich men hot single girls in Lithonia

   29. Reply
    hvb kreditrechner wohnung

    Hi there,You need to clip the hair and get the poop off with wet cotton wool. often they’re not constipated, rather it’s slightly loose clay like stool that sticks and if it continues they should be given something to bind the stool for example – kaolin, be wormed and potentially go to the vet to get antibiotics to sort it out.

   30. Reply
    guenstig privatkredit rechner

    Yes, but if he made fun of certain racial or religious groups, there would be protests, and rightfully so. Remember what happened with Don Imus? But it’s considered ok in American society to make fun of the developmentally disabled.

   31. Reply
    kredit bekommen englisch

    continue with the the good work on the blog. I love it. Could maybe use some more updates more often, but iÂ’m quite sure that you got more or better things to do , hehe. =p

   32. Reply
    baukredit zins chart öffnen

    Mais carrément, Hanifa, j’ai pensé la même chose que toi, concernant la courbe ! On y trouve plein d’astuces et de bons conseils finalement dans cet article Et j’oubliais : pas mal le « (sans) jeu de mots » (: , c’est clair ça fait rêverles cabines chez Google !!!

   33. Reply
    kreditzins geld ägypten

    I notice the same issue of Midstream also has a feature by Heskel Haddad on the Jewish refugees. Pity all but one article are not accessible online so far!

   34. Reply
    verbraucherzentrale formular kredit

    cook, ICook4Fun, nora@ffr, Miranda, CaptnRachel aka Tha Pizza Cutta, Ivy, munchcrunchandsuch, Lavanya, burpandslurpI want to thank, each of you, for being such a supportive and loving friend!

   35. Reply
    dresdner bank umschuldung hauskredit online

    Giggle. Your kids get horses, you get unicorns which everyone knows are just horses with a gorgeous stiletto they wear on their head. Perfect.angela recently posted..

   36. Reply
    kredit eine million verdienen

    I have the same problem: I can’t download the .tax file to my computer. That means I can’t file my return online. Phone help from India is a joke. I could get better answers by phoning Pizza Hut. Good by $23.00 and good by QuickTax.

   37. Reply
    bank kredit unternehmen

    Sou diretor executivo do Catálogo das Artes, o único portal brasileiro especializado em cotações de artes e antiguidades. Acompanhamos cerca de 95% dos leilões de artes realizados em território nacional. Estamos à sua disposição para ajudá-lo quando o assunto for arte e antiguidades. Marcos Koenigkan

   38. Reply
    nein verkauf kredit

    To chyba do kde zagladales gdzies w okolicach 4.0… Ale trudno… niech sie ciesza ludzie ze maja kolejne wydanie gnome w ktorym praktycznie jedyną rzeczą jaka się zmienia jest numerek przy nazwie. Niech się masy cieszą ze się projekt rozwija bo w koncu zmienili numerek.Ciekawi mnie natomiast co powiesz jak wydadza 3.0. Ciekawe czy wtedy beda w porzadku dosc wielkie zmiany na jakie sie zapowiada.

   39. Reply
    ratenkredit berechnung geld elternzeit

    Ay Dios! que gran luchador es Germán! sin duda tiene la mejor compañía con sus papis y la seguridad que sólo el amor puede brindar! Paola (Mami Kanguro)

   40. Reply
    kredit arbeitsgebühren muster

    Ich bin Sonya Hilda Putri, ich komme aus Indonesia, ich gehe in die SMAN.3.Tasikmalaya, ich klasse 12, und ich 17 jahre alt. Mein tag aufstehen dann zum fruehstuck esse ich gebratene reis. Ich fahre in die Schuele mit dem motorrad um 06.30 uhr. In der Schuele lerne ich und ich bin in der…

   41. Reply
    kredit alles auf einmal zurückzahlen

    I could go for a HUGE stack of those gingerbread pancakes, a huge scoop of the edamame dip, and an even larger scoop of the homemade Nutella. Not all together, of course! Amazing recap!! My mouth is watering.

   42. Reply
    cheap car insurance

    You look positively glowy as of late (not just in this post… the last several). Is it the careblend? Am I going to have to break down and purchase my first MAC item in the past 10 years?

   43. Reply
    kredit zinsen pro monat berechnen

    A well written blogpost, I just passed this onto a fellow worker who was doing a little research on that. And he in fact bought me breakfast because I discovered it for him.. smile.. So let me rephrase that: Thnkx for the treat! But yeah Thank you for spending the time to talk about this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more info? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog!

   44. Reply
    health insurance

    Fantastic images and an even better interview, so inspirational that she took something that many would consider devastating (being laid off) as a chance to really do what she wanted to. I especially love her statement on personal style, definitely tweeting that one

   45. Reply
    paypal kredit nehmen

    I experimented with taking a look at your blog on my new iphone 4 and the layout does not seem to be right. Might want to check it out on WAP as well as it seems most smartphone layouts are not working with your web site.

   46. Reply
    auto kredit cc bank login

    That was an interesting read. I am not much of a sports fan. Nevertheless I was fascinated by the differences between the US and Britain in regards to how we view and see sports figures. One thing we have in common is celebrating talent, sportsmanship and hard work to reach a goal. Thanks for an interesting post. ))

  1. Reply
   auto haftpflichtversicherung oder teilkasko

   Eu acho que a Economia está a dar os primeiros passos como ciência séria, mas tenho a certeza absoluta que nenhum desses passos será dado pelo Sec Geral da UGT. É cá uma impressão minha…

  2. Reply
   home insurance

   oh, plus VERY CUTE “DO RE MI” Eunjung ^^ (I’m going to be EJ-JH shipper for this drama, kekeke)She smiled a lot in this set of pictures. Thank u admins for giving us all the pics of Eunjung’s smile. I feel so happy >o< only seeing her smile !!!! =))))

  3. Reply
   national insurance company online policy renewal

   Zupełnie fascynujące rzeczy w tym miejscu popisujcie aż się czasem chciałoby posłuchać. Ale ja nie na ten temat. Czy słyszeliście , że wystarczy się zdrowo wziąć za siebie by dożyć do dziwięćdzisiątki? Da się wówczas dożyć do emerytury. Przysięgam!

  4. Reply
   car lease deals plus insurance

   Every mile to me is just that- For ME! Running is one thing I can do for myself without having to worry about a thing, in fact its my destressor. As a mom of twins I need a little time to relax after a crazy day or to gear up for the day ahead! It makes me a better mother, wife and friend!

  5. Reply
   farm bureau asheville nc

   –  – staci’s doing well overall. and yes, we’ve been getting ok sleep. isaiah’s been pretty good so far although he has a 2-3 hours awake time between 1-4am. but we’ve been letting staci sleep between 10-1am so that she can get ready for the “awake” time. then after that, he’s been sleeping 2.5/3 hours in between which seems like a miracle to us b/c emilee never did that! so far he’s been a great boy!

  6. Reply
   kreditantrag von essen bank

   There are definitely a great deal of particulars like that to take into consideration. That’s a excellent point to provide up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly you will find questions like the one you provide up where one of the most important point will be.

  7. Reply
   jungunternehmer kredit

   Thank you for making the sincere make an effort to explain this. Personally i think very sturdy regarding it and wish to be told more. Whether its OK, while you reach more in depth knowledge, could you mind including more posts such as this one with more information? It would be extremely helpful and ideal for me and my colleagues.

  8. Reply
   car insurance quotes

   Great Post! I agree with all your points especially the second one, however I would also like to add that one has to think from the view point of a common visitor. Matching the text with appropriate images and if you are following a theme then keeping the text accordingly is a must. Therefore, one should play safe in taking such important decisions as ‘texts’ are the medium through which your website interacts with your target audience!

  9. Reply
   kredit brge eilkredit sofortauszahlung

   Hum. Réflexion intéressante MARTIN.«S’il fallait qu’on arrête d’avoir des one-night pour pas passer pour des charrues y’a pu AUCUN célibataire qui baiserait…»

  10. Reply
   geld sparen oder kredit abzahlen

   Pada masa akan datang tidak akan ada lagi majalah-majalah dan jurnal dalam ekonomi dan sains yang menggunakan bahasa melayu seperti yang ada sekarang,..kerana bahasa melayu dah tak laku..

  11. Reply
   rumus excel kredit bank

   However, it is virtually all done with tongues rooted solidly in cheeks, and everyone has absolutely nothing but absolutely love for his or her friendly neighborhood scapegoat. The truth is, he is not just a pushover. He is basically that special variety of person strong enough to take all of that good natured ribbing for exactly what it is.

  12. Reply
   kredit sofortzusage ohne auskunft ändern

   I can’t wait to get my hands on Judicator and roll out eFeora. “What’s that sir? You have a high defence like a ninja? Well, I’m afraid you’re on fire now. Dodge that!”

  13. Reply
   privat darlehen oder kredit zinsen

   Ich habe bereits an den Siku Support gemailed.Das Frontlader Zuberhörset passt NICHT an den Fendt.Es soll erst nächstes Jahr ein passendes Set zu kaufen geben.Antworten

  14. Reply
   deutsch kleinkredit ohne erfahrungen

   On long walks with the dog. I find swimming lengths at the pool quite meditative, in the sense that you don’t think, you simply focus on stroke, breathing and kicking.

  15. Reply
   ratenkredit bank zahlpause

   January 29, 2012  4:12 pm by Hi DentonI don’t have any specific dimensions available yet sadly. I spent most of last week trying to load sketchup on my laptop but it had a capatibility issue with the Indel R HD graphics built in to my machine. I hope you have better luck.The only image I have that may help shows the building frame but offers no measurements.I hope it helps.

  16. Reply
   christian kredit debt counseling work

   Et quelle est le rapport entre Ingrid Betancourt, l’héroïne de cette histoire, et l’héroïne qui ravage les veines des drogués ? (pas celle les ravisseurs de la précédente, qui font plutôt dans la cocaïne)

  17. Reply
   cash kredit 24 übersetzung

   I try to package things into serving sizes when i get home from the grocery store. For example, fruit in individual containers, carrots in baggies, popcorn in baggies, etc. That makes it much easier in the mornings to just grab and go.

  18. Reply
   kredit ohne wien öffnungszeiten

   eenixsive dijo 0  2 porque no arreglaron al bara Antes era uno de los mejores heroes ahora es uno de lo mas debiles -.- arreglen eso porfa -.- Malograron al bara en otras palabras :/

  19. Reply
   privatkredit bremen

   ei tro, solo per te! ho resettato! era facilissimo, ci ho messo 7 minuti a trovare le dritte giuste sul forum. molto meglio effettivamente. sai che il tipo mi ha tirato pacco e non ho spostato nessun futon? secondo me ha letto il blog e si e’ terrorizzato :-0

  20. Reply
   kredite.existenzgruenderdarlehen voraussetzung bayern youtube

   Had a bath. Took medicine. Refilled my water cup. What’s the next major thing I am supposed to accomplish today? Think I am up to bedroom shopping for the beach house? Or shall I confine myself to Law & Order reruns from the DVR?

  21. Reply
   handelskredit formen

   I would rock this at Madame Brussells drinking a jug of cocktails with friends for after work drinks accompanied by those beautiful bright parasols, or I would wear it picnicking in the weekend with tapas made from fresh luscious produce.

  22. Reply
   chf kredit aufschlag

   Só mendigos velhos e ciclotontos é que fazem compras na rua augusta?Felizmente putos radicalóides como o Filipe ladram e a caravana vai passando. Os gajos do MRPP também gostavam de ir buscar números à imaginação.

  23. Reply
   online kredit sofortzusage 24 stunde youtube

   how do i workout my ABS?i usually do the “bicycle” abs exercise, and i feel the burn in my abs WHILE i’m doing it, but the next day i don’t feel anything in my abs. i seriously do them till i can’t anymore!my brother said the reason i don’t feel it in my abs is because i’m unintentionally working out my back instead. but then… why do i feel it in my abs while exercising?

  24. Reply
   verbraucherkredit gebühren verjährung

   It is acceptable time to produce some plans for the future and it’s time and energy to be pleased. I’ve study this post and when I could I would like to suggest anyone few fascinating things or tips. Maybe it is possible to write next articles discussing this article. I need to read more reasons for it!

  25. Reply
   meinung clp kredit zinsen

   What a wonderful story. I served STP to your Dad for one of the meals that he had here when he visited. He had tears in his eyes! AMM was with us for his visit here as well. She is a busy lady.

  26. Reply
   (kreditanstalt für wiederaufbau) ipex-bank gmbh

   a word about it either when I posted “the jews and their lies” by martin luther. You just shut your damn face and never acknowledged that your a propagandist. Why don’t you address that?

  27. Reply
   online kredit mensch mensch youtube

   Wanting to purchase some M22 wines but do not see them in your inventory. Was told this is where to get them online as you are the producers of this line. True? Can I order some M22 Rose or Merlot?

  28. Reply
   bar eilkredit duisburg essen

   Good read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch! “There are places and moments in which 1 is so fully alone that one particular sees the world entire.” by Jules Renard.

  29. Reply
   kreditkarte mit auslandskrankenversicherung

   Mi iguana desapareció hace tres días y la encontró un vecino y ya la tengo conmigo pero esta débil y de color café que hago no se que hacer estoy muy preocupada :’(

  30. Reply
   autokredit guenstig jahreszins immobilienkredit

   The "Anonymous" thing is just a front as there isn't an "Anonymous" organization. These are just run-of-the-mill antifa retards wrapping themselves in an "Anonymous" banner to appear hip and cool and "down with that" to internet-savvy kiddies.

  31. Reply
   express kredit ohne vorkosten erfahrung

   “TOL-keen”–and oughtn’t the Oxford dictionary KNOW? But I sincerely believe that, on this point, the Oxford dictionary is wrong. Heh, heh! [Historic law suit: Durbin v. the OED]

  32. Reply
   annuitaetendarlehen kreditrechner kostenlos

   Hi Paula,Each and every detail on this canvas is fabulous. I love all the elements, they are a piece of art on their own and they also complement each other very nicely. I don't do any mix media art but adore all your creations.Hugs,Katie

  33. Reply
   check tagihan kartu kredit cimb niaga

   hi bruce, i agree about the feeling of driving up rt 36. i did it in 1957 when i went to cc and went to cu for the football games after leaving berkshire.we missed you at our 55th reunion !!! best, dick case

  34. Reply
   kredit hausfrau ohne auskunft

   I'm sorry to hear that, Anne. :(If he is still around, he would be glad somebody is continuing his hobby with the same high standards.Your dad probably worked in the second or third Ocean Building (built c.1970). Unfortunately it has been demolished in 2007. In its place is the Ocean Financial Tower.

  35. Reply
   privatkredit pausieren

   男性からのご意見ありがとうございます。書こうか迷ったのですが、書きますね。批判があるかと思って怖かったんですが・・・夫、手をあげます。殴られた次男の顔の形が変わるほど腫れあがってました。すごい音に慌てたらその事態。私がパニックになって泣いたので次男も声も出さず泣いてました。夫は自分もそうやって育った。男の子はこれでいいと言います。私も多少はいいけど、やりすぎだと思いまして。それ以来子どもに手をあげそうになると私が体でかばいます。長男も次男も三男も、どうなるか分かってるからびびりまくりです。良いのか悪いのか・・・おかげで扇風機、目覚まし時計、いろんなものが壊れました・・・まぁそういう私も次男のあまりの態度に首を絞めようとして本人の抵抗にあい、腕に職場でみんなに引かれるほどの青あざ作りましたが。

  36. Reply
   autokredit finanzierung auto opel

   Koleda jest poprostu prze-superrrrrrr przypomina dziecinstow. Jak bym slyszalam wujka Mariana, ……..normalnie lezka w oku.Dzieki super dzieki Wszystkiego NAJ!!!!! w Nowym Roku!

  37. Reply
   zinsloser kredit umschuldung negativ prüfung

   we like to honor quite a few other online web pages around the net, even if they aren?t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out

  38. Reply
   pro kredit banka skopje

   In search of BBW x y/o hispanic guy seeking BBW for NSA discreet rapport Like ladies ireland dating x+ y/o Meet and chat to hot swinger begin with, if we click, we move with from there. Mature horny ladies search women for fuck horney ladies Kokoshyntse, Etrepigney, Vali Dad married and lonely wants black sex

  39. Reply
   online sofortkredit arbeitslos kredit

   Congratulations!Who doesn't love a little recognition now and then? ;)Keep up the good work!For the record, I'm not a hate group either. I just like how my name rolls off the tongue……

  40. Reply
   private kreditgeber in hamburg

   Brian CheungGreat to see this happening and looking forward to the online pilot! All politics really are local, and the skills that are being presented here can scale to all levels of gov.  

  41. Reply
   kündigung darlehen mit zinsfestschreibung

   Yum. I love the sound of all the ingredients in these burgers. Plain turkey straight up is definitely not my fave, but I think it is great with different things mixed in and these sound fantastic. I would have never thought about including Greek yogurt but I bet it adds a lot of moisture.

  42. Reply
   darlehen oder kredit

   This is really Interesting when we want to share important links with our friends. Now With Single Links we can share all important links.. It is also like a bookmark.

  43. Reply
   darlehen privatkredit kostenlos download deutsch

   Wednesday in a phone interview from Billings, Mont.Henry, 30, was arrested last October for financing a drug ring that moved cocaine to Montana from Colorado. Henry was caught with six kilos of cocaine by undercover agents and later pled guilty to a single count of trafficking cocaine.He really is retarded.

  44. Reply
   unkomplizierte kredite für selbständige

   dit :Hey – good weblog, simply wanting round some blogs, seems a pretty good platform You Are using. I’m presently using Drupal for a number of of my websites but trying to change one in every of them over to a platform very much the same to yours as a trial run. Anything in particular you’ll recommend about it?

  45. Reply
   jungunternehmer kredit vom staat

   Ne pas être con c’est se rendre compte des choses évidente…Avoir un estie d’problèmes entre les 2 oreilles (au niveau de la jalousie paranoïaque) c’est prendre les e-mails de l’autre………….

  46. Reply
   laptop in kredit

   Thanks for discussing your ideas. One thing is that college students have a solution between fed student loan along with a private education loan where its easier to select student loan consolidating debts than in the federal education loan.

  47. Reply
   kredit rentner als bürge

   Bushido Ikhor, роботящі робітники заробітчани українці хай працюють в Україні, а не за кордоном. Там вони їдуть на все готове, замість того, щоб створювати нормальні умови тут.

  48. Reply
   kredit anbieter test

   Secondo il mio ragionamentol' allineamento pianeta – pianeta – sole, dovrebbe verificarsi dopo 140 giorni.Se, come ho letto nei commenti precedenti, si considera l'allineamento pianeta-sole-pianeta sono incerta tra diversi valori. Forse nella formulazione del quesito c'è qualcosa che mi sfugge.Passerò a leggere la soluzione!!!Anna

  49. Reply
   kredit wärmepumpe

   I would love to win this for one of two couples in my church!! One is our youth pastor and his wife who are expecting baby #2 and the other is our Sunday School teacher and his wife who are expecting baby #4!

  50. Reply
   privatkredit ausland yourfone

   This website features a great deal material and a few amazing content pieces too. Men as well as women undoubtedly do require a lot on the imagination. Make sure you keep writing, I’m looking forward on the following written piece.

  51. Reply
   privatkredit bearbeitungszeit

   Good article and right to the point. I don’t know if this is actually the best place to ask but do you people have any ideea where to employ some professional writers? Thx

 5. Reply
  Anonyymi

  Voi miten ihana peitto. Tuommoisen alla kun köllii, ei unet varmasti ole pahoja. Äiti rakastaa, olen ihana. Tämä lapsettoman naisen sydän pakahtuu pelkästä ajatuksesta, että jossain on lapsia, joilla on TUOLLAINEN ÄITI! :´)

  Kiitos ihanasta blogista <3

 6. Reply
  Anonyymi

  Ihana hieno peite. Nuo kirjailut; oletko tehnyt ne käsin vai miten.. ja onko ne tehty päällikankaaseen vai kaikkiin peiton kerroksiin ylettyen..? Ja vielä.. millä langalla olet ne tehnyt..?

Leave Your Comment