Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LOVELYT SYYSNALLET

Tehtiin pieni seikkailumatka metsään. Sellaiseen metsään, jossa oli paljon pieniä nalleja. Ne ovat halirutistusnalleja, unikavereita, söpöliinejä tai vaikka vauvan ensimmäinen oma pehmolelu. Jokaisella nallella on nimi. Siellä on ainakin Roo, Runski, Miuku, Sameli, Annuli, Ihana ja Timantti. Ja kuten tekemilläni pehmoilla aina, on näilläkin hipeltely- & pesulappunauhat, sillä nallen selkäpuolella on erilaisia nauhanpätkiä, joista vähintäänkin pienet lapset tykkäävät.

Lapsista oli hauskaa asetella nallet puun juurille, kannon koloihin ja mäntyjen oksille. Itse kuvaushetki ei kestänyt kovin kauaa, mutta luulenpa, että tarinoita siitä, miten pehmonallet olisivat metsään voineet päätyä tai millaisiin koteihin olisivat päätyneet, jos olisimme ne sinne jättäneet, voimme varmasti monena iltana miettiä, kun odottelemme yhdessä unta. Parasta taisi kuitenkin olla se, kun annoin luvan ottaa monta nallea syliin ja heittää ne kaikki ilmaan! Hauskinta se oli minustakin!

Pehmoisia nalleja ovat tulossa myyntiin Sisustusbloggaajien kirppis- ja myyjäistapahtumaan Pasilan Veturitalleille 13.9., joten myös sinulla on mahdollisuus saada ihan oma nalle itsellesi! Tapahtumassa myymässä kanssani on myös monta muuta kivaa bloggaria ja heillä ihania tuotteita ja kirppistavaraa, että suosittelen kyllä ehdottamasti piipahtamaan paikalla ajan kanssa! Tervetuloa!

(kuvat otti rakas ystäväni Kaisa)

16 Comments

Leave Your Comment