Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MELKEIN VAIN SININEN PAITA

Ostin pojalle sinisen, perusteepaidan taskulla. Sain heti toiveen, että siihen voisi kyllä tehdä naaman. Kysyin, että mikä naama olis kiva ja sain vastaukseksi, että leijona tietysti! Se siis siihen maalattiin. Siskon toiveesta myös viikset ja itse halusin vielä rusetin. Aikas kiva paita!

9 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Hei Tiina!

  Hurmaava leijona – taas jotain mitä tekisi mieli tehdä itsekin.

  Yritän neuloa pilvenhattarasukat, mutta taakse jää hurjan pitkät langat. Kuinka olet ratkaissut tämän asian? Tiedän, että lasten pikkuvarpaat takertuvat noihin langanpätkiin. Kiitos, jos ehdit auttaa.

  Riikka

  1. Reply
   Anonyymi

   Kiepauta langat toistensa ympäri n. 3 silmukan välein jolloin langanjuoksut jää lyhyemmiksi ja työstä tulee muutenkin tasaisemman ja siistimmän näköinen.

   T: joku joka halusi vaan huikata täältä välistä!

  2. Reply
   Tiina Post author

   Välistähuikkaaja jo vastasikin, mutta itse teen myös niin, että jos en joka kerta ole tehnyt vastaavalla tavalla, ompelen ompelulangalla lankajuoksut yhteen kun työ on valmis. Näin teen lähinnä, kun kyseessä on vaikkapa lapsen kirjoneuleen hiha tms. :)

Leave Your Comment