Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KILPA-AUTOTAKKI JA PIHALEIKIT

Meijän perheessä on koululainen! Ekan päivän jälkeen hän sanoi, että ei malta odottaa, että pääsee taas kouluun, tänään tuntemukset olivat kuulema muuttuneet, vaikka kivaa olikin. Toisen koulupäivän jälkeen päätettiin keksiä jotain ihan muuta tekemistä illaksi, kun läksyjäkään ei tullut ja keksittiin, että nyt piirretään pihalle peli, ja ihan joku muu kuin ruutuhyppely. Piirtelin suunnitelmia peleihin jo kotona ja sitten tuli idea! Saatiin nimittäin kiva *vaatepaketti Name Itiltä ja poika ihastui aivan korviaan myöten tuohon kilpa-autotakkiin, niinkuin itse takin nimesi ja jonka on pukenut päälleen joka päivä. Siitä intoutuneena tehtiin kilpa-autorata. Tällä kertaa juoksivat kilpaa, mutta aivan hyvin vois leikkiä autoillakin siinä. Tai ottaa vaikka leikkimopot ja huruuttella niillä. Nyt oli kuitenkin melkoisen hyvät juoksut. Toista peliä pelattiin aivan kuten Väriä, eli tietyn verran palluroita sai mennä eteenpäin, jos päällä oli määrättyä väriä. Jos joutui pääkalloon, ei seuraavalla kierroksella saanut liikkua, sydämessä piti lähetellä lentosuukkoja ja poikasen piirtämässä hahmossa räpsytellä silmiä. Hauskat säännöt. Saas nähdä sataako yöllä vettä, pelataanko huomennakin vai keksitäänkö aivan jotain uutta!

* Lasten vaatteet lakkia lukuunottamatta on blogin kautta saatu, Name Itin kanssa toteutettu yhteistyö. 

2 Comments

Leave Your Comment