Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANASSA KESÄMEKOSSA

Tultiin viettämään kesäpäiviä ystävän kesähuvilalle aivan ihaniin maisemiin. Lapset heittivät samantien vaatteet pois ja ovat juoksennelleet vesisuihkun alla ja kiljuakikattaneet. Itse lähinnä köllin piknikkipeitolla ja ihastelin puutarhaa ja makustelin sen makoisia makuja, vattuja, kolmen sorttisia viinimarjoja, karviaisia…

Iltapalaksi tietysti söimme raikasta salaattia ja makkaraa. Tietysti. Noita perinteisiä kesäruokiahan sitä sitten taas kaipaillaan pitkin talvea. Tää helle on aivan mahtavaa ja se, että se tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan ja ettei tarvitse pukeutua kuin kevyesti ja etsiä se varjoisin ja tuulenvireisin paikka. Ja eikös oo mulla ihana hellemekko? No on! Oikein sopiva hellepäivien mekko yhtälailla kuin että sopisi juhliinkin. Eli täydellinen salaatintarjoilumekko kesäpäivän riisumille lapsille ja aikuisille. Ja arvatkaas, se on myös imetysmekko, siinä on sellaiset kätevät salaiset luukut maitobaareilua varten. Kivaa, että yks kesän lempimekoistani ei jää pullean vatsan jälkeen käyttämättömäksi, vaan voin huidella kaikki juhlat pitkin talvea tuolla samalla vaikka, jos sille tuntuu. Aiemmissa raskauksissa olen pukeutunut pääasiassa samoihin vaatteisiin kuin muulloinkin, mutta on kyllä luksusta laittaa tässä olotilassa päälleen vaate, joka oikeasti istuu.

Huomenna kyllä istahdan taas piknikkipeiton reunalle ja otan virkkuukoukun ja villalangat esiin, ajattelin nimittäin tehdän plussapeiton minikoossa vauvalle. Ihania hellepäiviä kaikille!

*Mekko on blogin kautta saatu, Mamaliciouksen kanssa toteutettu yhteistyö. 
Tätä sinistä mekkoa ja edellispostauksen vieläkin ihanampaa musta-valkoista 
tunikaa löytyy myös valikoiduista Name It -liikkeistä. 

4 Comments

Leave Your Comment