Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYDÄMIÄ POSTIKORTTEIHIN

Istahdin yhtenä kesäpäivänä hetkeksi puistoon kera kummipoikani ja äitinsä. Mukana mulla oli Tukholmasta ostamani söpö postikortti, johon kirjailin ristipistoin sydämen. Tykkään noista korteista tosi paljon jo siksikin, että niissä on valokuvaan lisätty piirrettyä kuvaa ja vielä kun siihen päälle lisäsi tuon kirjailun, oli lopputulos tositosi kiva. Ehkä niihin muihin kortteihin kirjailen vielä jotain enemmän, sanoja, lauseita tai oikein kunnon kuvia.

*Mekko on blogin kautta saatu, Mamaliciouksen kanssa toteutettu yhteistyö.

11 Comments

  1. Reply
    Bermudan Jenni

    Paperille kirjominen on ihanaa! Iteki harrastan välillä "einesksistä" askartelua, eli käytän korttia tai muuta "puolivalmista" (kortti, vaate, taulu…) johon sitten koristelen vaikkapa kirjoen :) Vaikkapa näin: http://sweetbermuda.blogspot.fi/2011/08/maria-sydan-mikko.html
    Ai niin ja piti kertoa vielä, että innostuminen kirjontaan ylipäätään on lähteny ihan näistä sun blogijutuista! Kiitos niistä <3
    Onnea koko perheelle odotukseen! :)

Leave Your Comment