Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAKKI KAUPAN!

Siivoilin tuossa roikkokaappia ja vastaan tuli tämä ihana, neonkeltavuorinen takki, jonka tein toissasyksynä. Olen käyttänyt takkia harmillisen vähän (käytönjälkiä ei ole), enkä enää taida siihen mahtuakaan, joten mikäli jotakuta kiinnostaa on se kaupan. Materiaali on puuvillatwilliä, on erityisen kiva syystakki. Vuori on neonkeltainen. Taskut on. Ihana ihana suuri huppu, jonka alle sujahtaa. Malli muuten yläosasta, kuten kuvasta näkyy, mukavan tyköistuva, helma mahtavan pussihtava. Koko noin XS-S. Laittakaa sähköpostia, jos kiinnostaa, osoite on tuossa sivupalkissa. Lähtöhinta 100e, eniten tarjonneelle sunnuntai-iltaan mennessä lähtee tämä harmaa takki odottelemaan syksyä.

17 Comments

  1. Reply
    Anonyymi

    Äh, minkähän kokoiselle tämä mahtuisi…? Lähinnä suuntaa-antava rinnanympärys ja hihan vetoisuus kiinnoistaisi, muilta osinhan takkiin mahtuu useammankin kokoinen ihminen.

Leave Your Comment