Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KANGASAJATUKSISTA SE SITTEN LÄHTI

Oon tässä muutaman kuukauden muhinut ajatusta uudesta päiväpeitosta, vaikka tuo vanhakin on ihan kiva, mutta se passasi edelliseen kotiin silti paremmin. Jos teen uuden päiväpeiton, tarvitsen tietysti (!) myös uuden torkkupeiton, koska sänky ja sohva ja torkkuilu tapahtuu samassa tilassa. Vanha torkkupeitto on enemmän kuin ihana, mutta uusihan voisi olla vieläkin ihanampi. Ja uudet peitothan luonnollisesti tarvivat uudet tyynyt, mutta se olis noiden isompien töiden jälkeen pikkujuttu! No, olen jo päässyt siihen vaiheeseen, että kankaita projektiin on valittu. Langatkin ajattelin käydä sillä silmällä läpi, raa’asti purkaa keskeneräisyydetkin, jos sille näyttää. Mukavaa on, kun pää täyttyy ideoista ja jos ne ovat riittävän ihania, ne myös valmistuvat.

9 Comments

 1. Reply
  Jenni

  Tuo ensimmäinen Marimekon kangas, mistä olet sitä saanut? Oon ettinyt kissojen ja koirien kanssa, kun se vaan on niin ihanaa, eikä mistään löydy. :/

  1. Reply
   Tiina Post author

   Se on kyllä ihana kangas. Ostin sen blogikirppiksellä ystäväni Riikan (weekdaycarnival) kangaskätköistä! Vitsit että onki paras kirppisosto ehkä ikinä! Toivottavasti löydät jostaiin…

Leave Your Comment