Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄTUNIKOITA, PUSEROITA, MEKKOJA

Vapaa aplikointi on kyllä mun laji. Näitä on niin kiva tehdä, että! Nyt on monilla tyttösillä uudet kesäyläosat ja ihanat kisut rinnuksilla.

Leppoisaa ja mukavaa juhannusta kaikille! Syökää makkaraa, tehkää kukkaseppeleitä, pulahtakaa saunasta järveen, soudelkaa, suudelkaa ja nauttikaa ihanasta kesästä, vaikka satais lunta!

Eiku määpä kerron vielä yhen tarinan miksen koe lumisadetta juhannusviikolla yhtään oudoksi. Yhdessä isäni kokoamassa lapsuuteni valokuva-albumissa (jonka aihe oli Tiina 1-1,5v) on kuva juhannukselta 1981. Mummulan pihassa olleen beigen Volvon päällä ja maassa, nurmikolla, puissa on kunnon valkoinen kerros lunta. Koko lapsuuden ja elämäni ajan olen tuon kuvan kohdannut sen ruskean FOTO-kirjan kansien välissä. Se on ollut aina siis aivan tavallinen juhannuskuva. Nauttikaa ja olkaa! Minäkin.

5 Comments

Leave Your Comment