Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANAT KESÄLAKIT

Aloin tehdä kukkakankaasta tytölle kesälakkia, kun keksin, että kangasmaalejahan vois kans hyödyntää. Otin ekan vastaantulleen pensselin, hain pumpulipuikon ja aloin hommiin. Ei siis suunnitelmia sen kummemmin, annoin vaan mennä! (lempityylini toimia!) Ja niin oli pian lakin kaavakappaleet maalattu täyteen siveltimen ja pumpulipuikon vedoin. Ompelukone ja saumuri surisi koko eilisen ja tein nämä kesälakit välityönä isompia juttuja tehdessä. Vähän jännitti, tykkäävätkö lapset, mutta se oli turhaa. Ne rakastuivat näihin!

12 Comments

  1. Reply
    Anna / kotiAni

    Tosi suloset lakit! (: Onko sulla joku kaava näihin olemassa? Näin pitkälle on meillä venyny kesähatun osto, kun tuntuu että vastaan ei kävele missään sitä oikeaa. Mietinkin jo jos vaikka tekisin moisen ihan itse, nyt voisin ihan oikeastikin kun näin sun upeat teokset!

Leave Your Comment