Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SITTENKIN KEVÄTJUHLAMEKKO

Niinhän siinä kävi, että kevätjuhlatunika haluttiin laittaa päälle ensin ystävän juhliin, sitten päiväkotiin ja sitten mää halusinkin jo tehdä mekon. Yötä myöten juhlia edeltävänä iltana tein. Yksivuotislahjaksi saadut Intian silkkikangastuliaiset kummitädiltäkin tulivat vihdoin käyttöön. Seuraavana päivänä onnellinen tyttö vastaanotti esikoulutodistuksen ja minä itkeä vollotin, onnesta, ilosta, haikeudesta ja kaikesta! Siitä että mulla on nuin mahottoman ihana tytär!

PS. Innostuin noista hassuista hahmoista näissä vaatteissa niin, että teen pienen sarjan tyttöjen kesätunikoita! Oon niin innoissani!

3 Comments

 1. Reply
  milla

  Ihana mekko ja äitit ne on vaan nii vollottajia–kuulun samoihin herkkisMamoihin!! mutta saahan sitä olla onnellinen omista lapsistaan jos mistä!!!! Ihanaa kesää teille ihanille!

 2. Reply
  Mehukekkerit Veera

  On muuten hauska tunika!

  Itsekin löysin vähän aika sitten 10 vuotta kaapissa marinoitunutta raakasilkkiä, mutta en vaan raaskin leikellä sitä 3,5 vuotiaan mekoksi. Ehkä pitäisi, mutta joku pihissä minässäni kieltää. Ehkä marinoin vielä pidempään, tai sitten rohkaistun.

Leave Your Comment