Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KARNEVAALITAKKITIETOUTTA

Tässä vielä yksityiskohtaisempia tietoja tuosta poikasen Karnevaalitakista. Joka on ollut kovin suosittu takki, päiväkodissa on ihan oma-alotteisesti kerrottu, että nyt on äidin tekemä takki ja monena aamuna on toivottu juuri tätä takkia päälle. Se on aina paras kiitos!

Kankaat takin päällisessä ovat kahta eri Marimekon kangasta. Toinen on Maija Louekarin Tilkkutäkki-kangas ja tuota toista, hihoissa olevaa raitakangasta en tunnista enkä googlettamallakaan pikaisesti löytänyt. En siis ole itse tehnyt erivärisistä tilkuista tuota kangasta, vaan ihan valmis printti. Tilkkutäkki-kangas on jämäkkää puuvillaa siksi erinomainen takkikankaana. Ja erityisen hienokin vielä! Oon kovin ylpeä itsestäni, että sain pienestä kangaspalasta noin hyvin kohdennettua taskut ja etukappaleet täsmäämään. Vaikka yksi suuri mokakin matkan varrell kävi. Leikkasin nimittäin takakappaleen vahingossa etukappaleen kaavalla ja pääntielle piti lisätä lisäpala, mutta sepäs ei näykään kuvissa eikä käytössä, joten mitä siitä! Vuorikankaana on pilkkucollegea ja koska sitäkin oli vain vähän, piti toisen hihan vuori tehdä oranssista sydäntrikoosta. Tykkään tällaisista yksityiskohdista.

Kaava on Ottobre-lehdestä 1/2013 ja on kyllä helppo vuorellisen takin kaava. Tykkään erityisesti tuosta vetoketjun alla olevasta tuuliläpästä (nyt saa oikeaa sanaa mieleeni, heh), joka myös suojaa leukaa, ettei vetskari raavi leukaa jos on ylös asti kiinni. Ottobren kaavat ovat selkeitä ja on ihanaa ommella ajattelematta, kun on selkeät ohjeistukset joita vain lukea ja ommella. Siinä ehtii miettiä omia ajatuksiaan lähes koko ompeluprosessin ajan, kun ei tarvitse miettiä mitä seuraavaksi.

Oikein leppoisaa viikonloppua ja ompeluintoa kaikille sellaista tarvitseville!

20 Comments

  1. Reply
    Anonyymi

    Heippa!
    Hihojen kangas on Heikki Orvolan suunnittelema ja kankaan nimi on Tom-Tom.
    Pöytäliinani on samaa kangasta ja siitä näpsäkästi kurkkasin:)

Leave Your Comment