Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KARNEVAALITAKKI

Poikaseni sai uuden kevättakin. Se päällä ei häviä metsään ja erottuu kyllä joukosta. Tykkään yksivärisistä asioista, mutta päädyn kaikessa aina kirjavaan, että sisimmiltäni oon kyllä kuviollinen nainen. Totean tämän asian myös varmasti joka kerta kaikkea kirjavaa tehdessäni, koska joka kerta hämmästyttää myös itseäni. Heh.

Tämän takin tekoon sain inspiraatiosysäyksen Pinjan instagram-kuvasta, jossa oli komea Elmerin värein kuvioitu auto. Muistin, että määhän sain synttärilahjaksi kasan Marimekon kangastilkkuja. Ne pengoin läpi ja hyvällä ja tarkalla mittaamisella ja kaavojen asettelulla sain leikattua takin palat kahdesta eri kankaasta. Hienosti kohdennuksineen kaikkineen. Pelkäsin liian retrohtavaa takkia, mutta turhaan, tuo on ihana. Täydellisen värikäs kirkkaine väreineen juuri samanlaiselle pienelle isolle pojalle.

19 Comments

 1. Reply
  Maire

  Tositositosi hieno! Tuosta noin vaan tilkuista pyöräytit, uskomatonta. Minulta olisi tullut liivit. Tai rusetti. Tai ehkä kasa vielä pienempiä tilkkuja…

  1. Reply
   Tiina Post author

   No ei niitä kankaita onneksi ollut kuin kaksi, etten ihan koko kangasta tilkuista tehnyt :D heh. Mutta takki on tosiaan isompi kuin rusetti! :) Kiiiiiitos!

 2. Reply
  Kivimäen Jenni

  Ihana takki! Olet niin mielettömän taitava ja lahjakas! Jäin katsomaan tuota rakennetta, että olitko tehnyt kaitaletekniikalla nuo kuviot, mutta ilmeisesti oli siis raidallinen kangas kyseessä? :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos kovasti! Juu, ihan valmiista kankaasta on tehty. Maija Louekarin Tilkkutäkki-kankaasta ja jostain muusta raitakankaasta, jonka nimeä en nyt muista. :)

 3. Reply
  Rea-Liina Brunou

  Hieno! Näin jo mielessäni, miten olet jostain oikein kuvioisista kankaista kohdistellut ja leikellyt yksivärisiä tilkkuja…Että huh, mikä homma! :D Näyttää nimittäin kuvissa ihan tilkkutyöltä. Mutta eipä se sen hienoutta muuta, vaikkei sellainen olekaan.

Leave Your Comment