Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYNTTÄRIJUHLAT

Mun muruilla on molemmilla tässä maalis-huhtikuiden vaihteessa syntymäpäivät ja juhlimme tällä kertaa pienimuotoisesti yhteisjuhlilla viime viikonloppuna.

Juhlajärjestelyt saatiin nätiksi yhdistelemällä montaa kivaa juttua. Pop Up kemut* toimitti meille mahtavan kemupaketin jätskiteemalla, tein eskimojätskihahmoja, joiden tiesin olevan lasten supersuosikkiherkku ja omasta juhlat-laatikosta muuton jäljiltä löytyi keltaista ja pinkkiä serpentiiniä ja hauskoja viirinauhanpätkiä pojan nimijuhlien jäljiltä kattoon roikkumaan. Eskimohahmot saivat ansaitsemansa huomion isolla tarjottimella** ja bambi nökötti nätisti kermakakun päällä. Ollaan tytön kanssa alettu määrätietoisesti kasaamaan taiteltavia paperihahmoja, joihin meillä on jos jonkinlaista hahmoa olemassa. Pöydälle päätyi tällä kertaa kettu, hamsteri ja jäätelöauto. Kaikista suurimman huomion sai kuitenkin tuleva kolmevuotias. Hän sai lahjaksi maailman parhaalta kutittajatädiltä Kaisalta hämähäkkimiespuvun ja parempaa lahjaa ei olis voinut olla. Oli niin onnellinen ja ilosta hämmentynyt poika, joka se päällä itseään ensi kertaa peilaili. Voi suloisuutta!

Juhlat olivat kivat, niin kuin kemut aina on. Sekä vieraat että juhlittavat ottivat rennosti ja kaikilla oli kivaa ja leppoisaa.

Ja jätskikemupaketti oli tosi kiva helpotus juhlien laittoon. Pakettiin kuului kertakäyttöastiat, pillejä, tarroja ja tarvittavat paperit viirinauhan tekoon, pienet paperipussukat vaikka ongintaa varten ja mukaan voi tilata myös vaikka hauskoja paperista koottavia jäätelöautoja. Kummipoikani vallan ihastui tuollaiseen paperiautoon! Kurkatkaapa Pop Up kemujen sivuille, siellä on vaikka mitä ihanaa erilaisten juhlien järjestelyjä helpottamaan ja saamaan juhlista sievät ja hienot!

* postaus tehty yhteistyössä Pop Up kemujen kanssa.

** tuote saatu blogiyhteistyön kautta

5 Comments

  1. Reply
    nina

    Kylläpä juhlat näyttävät ihanilta, herkuista puhumattakaan. Ihanasti olet saanut yhdesteltyä eri aiheita :) Tuo jätskijuttu oli mitä mainioin idea, hauskat, pitää laittaa korvan taakse ;)

Leave Your Comment