Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAKKI / A JACKET

Mää tykkään tehdä takkeja. Ehkä siksi, että niitä näkee vaatekappaleista varmaan eniten ja talviaikaan on parhaiten aikaa ommella. Oon aina tykännyt myös kaavoittamisesta, mutta nämä viime vuosien takit ovat olleet yleensä summanmutikassa lakanakangasversioista muotoituneita. Tässä takissa lähtökohtana oli hauska kuviollinen neulos, jota mulla oli kahta eri sävyä. Inspiroiduin myös Henrik Vibskovin näyttelyssä ja oli mahtavaa, kuinka tiesin heti Designmuseosta ulos kävellessäni millaisen takin noista kankaista teen. Kuten aiemmassa takissanikin, lisäsin pieniä nahkaisia yksityiskohtia tähänkin. Tästä takista tuli kiva, pehmeä ja mun tyyliin rento takki, jossa on iso huppu ja leppoisa olla. Näyttää kuulema ystävän mukaan siltä, että aivan kuin olis ollu mulla aina.

Voispa päivät pitkät inspiroitua, suunnitella, piirrellä, leikellä kankaita, silittää, ommella ja joku tois ruuan valmiina pöytään. Välissä tietty piirtää ankkuripipopäisiä nalleja, kirjoittaa liitutauluihin erilaisilla käsialoilla, neuloa supereita kuviointeja, kirjailla kauniisiin kankaisiin ja leikellä hassunmallisia tilkkuja tilkkuleikkurilla. Tiiän, että sopisin sellaiseen maailmaan. Mulla olis varmaan myös paljon takkeja.
Niin ja tuo ihana clutch on ystäväni Ervin Latimerin mallistosta. Kurkatkaapa miten hienoja laukkuja hän tekeekään, niissä on upeasti yhdistetty nahka ja denim! Meikä tykkää!

 Kuvat: Virpi Mikkonen

45 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oma kauppa olis kyllä kreisiä, ehkä ihan sellaseen en tahtois, paitsi siellä maailmassa missä ei olis huolia :) Ehkä niitä joskus on jossain.

 1. Reply
  kissanminttu

  Magee takki! :)
  Ihanaa että löysin blogisi! Upeita käsitöitä joista saa energiaa ja inspiraatiota ja hienompiakin hienompia valokuvia! Tosi upeasti olet saanut pysäytettyä kuviin tunnelman.

 2. Reply
  Anonyymi

  Vau. En tiedä mihin kohtaan kirjoittaisin tämän – MUTTA mahtava ja ihana, koko tämä sinun blogisi! Vau. Vasta tämän löysin ja useammaksi hetkeksi jäin ihastelmaan taitavuuttasi sekä sellaista ihanaa asennettasi ja meininkiäsi. Tarttui positiivisuutta, jopa tällälailla tietokoneruudun kautta. Vau. T.Tilli

  1. Reply
   Tiina Post author

   Moikka Tilli ja kiitos ihanasta palautteesta! Tuntuu kuules oikein hyvältä, että blogi ja minä täällä oman ruutuni takana saadaan aikaan sellaista. Oikein ihanaa päivää sinulle! Ja tervetuloa taas!

 3. Reply
  K

  Ihana takki, raadollista nähdä se täydellisen mallinen takki tietäen että sitä ei voi mistään omakseen hankkia. yst.terv.välikausitakiton ja vähän jo epätoivoinen :D
  Millaisilla loitsuilla sinut saa tekemään toisen ja rahaa tai oravannahkoja vastaan luovuttamaan????

Leave Your Comment