Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUN PIKKUVELI TÄYTTÄÄ 30, NIIN…

…se tarvii kyllä hienon synttärilahjan!

Mulla on kaksi veljeä ja vanhempi heistä täytti tässä taannoin tuon kiireisten vuosien täyden kympin. Ollaan aina oltu läheiset sisarukset, vaikka saattaa mennä pitkiäkin aikoja ettei soitella, enemmän lörpöttelen avovaimonsa kanssa, joka on minulle kuin sisko, mutta kun nähdään tai soitellaan, on kaikki niinkuin aina. Ja kova on ikävä, kun välimatka on pitkä. Ollaan veljen kanssa käyty yhdessä läpi melkoisia elämänkoulun mutkia ja hän on minulle kovin kovin rakas! Ihana pikkuveljeni, se sama vieläkin, jonka kanssa pelattiin kilpaa supermariota, lasketeltiin pitkin Isosyötteen rinteitä ja jonka pakotin kolmivuotiaana pikkukouluuni, ja opetin matikkaa sitä mukaan kuin itse ekaluokkalaisena opin. Nyt veljellä on jo oma perhe, ihana koti ja tiiättekö mitä kans, no MIESVILLASUKAT! Semmoset mää sille synttärilahjaksi tein.

Löysin Pinosta hienon kalakortin ja heti tiesin, että se on veljelleni. Ja koska kortti oli hieno, käpyttelin suoraan lankakauppaan, ostin hiekan sävyisen sukkalangan ja neuloa huruuttelin. Ensin ajattelin hillittyjä raitasukkia, mutta en onnistunut siinä… Ihan hyvä, sillä kolmiothan ovat kalansuomuja.
Pinkkiä sukissa on siks, koska pitäähän kahden tyttären isällä pinkkiä sukissaan olla. Tietysti. Onnea J!

17 Comments

 1. Reply
  piipadoo

  Hih, mä olisin täydentänyt otsikon lauseen "…niin isosiskolle iskee ikäkriisi!" Meillä meinasi käydä näin, koska minähän olen omasta mielestäni se kolmikymppinen, joten miten on mahdollista, että pikkuvelikin on?

  -Paula

  1. Reply
   Tiina Post author

   No mää olin vähän kans, että jatkanko lausetta niin, mutta emmää voi jatkaa, koska musta on ihanaa olla pian 34, vaikka tuntuu kyllä hurjalta että pikkuvelikin on jo nuin vanha. :D

 2. Reply
  Anna

  Hieno kuvio ja hienot värit! Oli muuten kotilieden 3/5.2.2014 numerossa aika samanlaista "aallokko"-neulekuvioo kun sulla muita ihania neuleissa! :D

 3. Reply
  Oili / Ajatuksia Saksasta

  Mahtavat sukat! Oot mun idoli, sun kaikki neuleideat on poikkeuksetta ihania ja voisin kopioida ne kaikki :) Viimeisenä tein salmiakkikuviopipon, kommentoinkin jo sinne postaukseen, ja se teki elämästäni heti hieman iloisempaa.

  Aivan turha edes huhuilla mitään ikäkriisejä. Mäkin täytän tänä vuonna 30 ja se on musta aivan mahtavaa! Oon varma, että tästä nämä hyvät vuodet vasta alkaakin :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi, kiitos! Idoli! vau! <3 Ihanaa, että pipo ilahdutti. Kommenttikin tuli perille :) Enkä halua ikäkriisejä huhuillakaan, kolmikymppisyys on ihanaa!

Leave Your Comment