Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IGLU JA KAVERUKSET

Kuu vaihtui helmikuuksi, päivä on jo pidentynyt huimasti ja päivät ovat kauniin valkoisia, useana päivänä aurinkokin on paistanut ihan älyttömän ihanasti, keväisesti. Helsinkiin satoi viikonlopun aikana muhkea lumipeite ja arvatkaas mitä tein, no minä hain kaupasta kassillisen jäätelöä! En muuten meinannut osata ollenkaan valita makuja, kun valikoima oli pikkasen isompi kuin olin kuvitellut, makuja on oikeesti parisenkymmentä erilaista. No, valitsin tiinamaiseen tapaan jäätelöt värien mukaan. Trion, että saa montaa eriä samalla kertaa ja appelsiinimaitojäätelön! En ollut semmoisesta ennen kuullutkaan. Oikein olivat hyvän väriset. (ja makuiset, kermajäätelö tosin voittaa kyllä maitojätskin!)

Lapset kuuntelivat Hölmöläisten tarinoita sillä aikaa, kun kasasin pakettijäätelöistä iglun. Siinä samalla kuutioita leikellessä mietin, kuinka hyvä ystäväni lapsena oli melkoisen perso jätskin perään ja siskonsa kanssa viivottimella mittasivat jäätelöpaketin puoliksi, että kumpikin saa saman verran. Ja samainen ystävä söi kerran buffetissa 32 pientä jäätelöpalloa, voitti kaikki muut! Minä vain leikkasin paloja, kokosin ne iglumaiseksi kasaksi (piti olla nopea, kuutiot sulivat sormissa, enkä viitsinyt mennä pihalle pakkaseen kasaamaan, joten kasamainen iglu oli oikein hyvä idea), laitoin puolikkaan donitsin oviaukoksi, pursottelin kermavaahtoa, tiputtelin tähtiä. Pitihän igluun saada myös asukkaat, joten koristelin eskimojäätelöt piparienkoristelusokerisörssillä ja tähdillä. Voi että olin itsekin innoissani tästä ideasta, vaikka kävin kyllä ensin kurkkaamassa myös Pingviini-jäätelöiden oman reseptiarkistonkin, mutta oma idea voitti.

Tsadaa, sitten olinkin valmis kutsumaan lapset helmikuiseen jäätelöhetkeen!

Voitte arvata vaan! Tämä oli menestys! Eskimoilla ehdittiin hetki jopa leikkiä ennenkuin menivät parempiin pikkuisiin suihin. Sen jälkeen nuo herkkusuut kävivät iglun kimppuun. Tällä herkulla osallistutaan kyllä myös Jätskibaarin kilpailuun! Namskis ja jes!

*Pingviinin kanssa toteutettu kaupallinen yhteistyö.

8 Comments

 1. Reply
  MIIU

  Ihan mielettömiä jäätelöitä ja supermagee iglu ja vain sinä ihana keksit nuita mahtavia juttuloita! Toihan on joillekin kaverisyntäreillekin oiva idis! Hyvä Tiina <3

 2. Reply
  Anonyymi

  I can't understand the language on your blog but I hope you will understand this message.. I just want to say I love looking at the photos on your blog, your crafts are an inspiration! You are so talented.

 3. Reply
  Anne

  I can´t understand anything but I love your blog, your pictures, your knitting, your ideas….

  Lovely greetings from the south of germany (Freiburg),
  Anne

Leave Your Comment