Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

I’M HAPPY HAPPY HAPPY

Nyt tein kuulkaas uudet villasukat hei! Pikkusilla puikoilla, kavensin silmukoita vähemmäksi pohkeen muuttuessa nilkaksi, opettelin uudenlaisen kantapään ja kärkikavennuksen. Ihan uus sukkakokemus kaikenkaikkiaan. En kiiruhtanut, vaikka kokoajan tekikin mieli tehdä niitä. Nyt ne on olleet jalassa jo monta kertaa, yhdesti ahdoin maihareihinkin ja kävin kävelyllä, tällä hetkellä en ees muista minne oon ne riisunut. Hyvin toimivat! Villasukat on kyllä parhainta tämmösillä pakkaskeleillä. Ilman niitä ei pärjää ja mitä hienommat sukat, sitä parempi päivä. Oon onnellinen villasukkanainen, toivottavasti tekin. Kuullaan taas, moikkaroikka!

21 Comments

  1. Reply
    sade

    Kauniit sukat! Sun ihanat sukat on innostanut mutkin kokeilemaan kirjoneuleita! olen aina ajatellut että en osaa enkä jaksa. Mutta kun näin sukkasi niin sain niin mahtavan inspiraation! Kiitos sinulle :)) Sain sukkani eilen valmiiksi. Mahtava fiilis. Eivät onnistuneet täydellisesti mutta harjoiutus tekee mestarin ja mieli on hyvä. Ja sukat lämmittävät. Sinun neuleesi ovat kyllä ihania niin sukat kuin takitkin. Voisit tehdä niistä neulekirjan … :D Ostaisin heti :D

  2. Reply
    Anonyymi

    Tytär tälle mammalle vinkkas blokistasi ja näistä SUKISTA (olikohan se nyt sitten vihje :) ). Huikeen upeat. Kyllä olet nähnyt vaivaa. Puskiin se,joka vielä sanoo nuoria uusavuttomiksi…..(toivottavasti en oo minä ). T. AK

Leave Your Comment