Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANAN VILLATAKIN VÄLIKATSAUS NUMERO YKSI

Olen virunut sängynpohjalla ja sohvannurkassa vuoden viimeiset päivät pusutaudin (aikas inhottava tauti!) kourissa. Leväten, elokuvia katsellen (ainakin Marie Antoinette, Holiday, Blue Valentine) (ihania naisia kaikissa), nukkuen (järkyttäviä painajaisia niinku kipeänä aina), torkkuen (ensin vähän karkkipeliä puhelimella), silmät vähän väliä ummistaen (näissä väleissä näen haaveilu-unia), vettä juoden (muu ei pahimpina päivinä mennyt alas ilman itkua) ja särkylääkkeiden voimin.

Jouluna Oulussa vihdoin aloittamani villatakki on silti muutaman silmukallisen edistynyt ja siitä on tulossa (toivottavasti!) ihan tosi tosi hieno! Lankajuoksuja nurjalla menee joo, ja pingottaminen on sitten kun sen aika on, varmasti ihanaa ja ehkä hitusen haastavaa, mutta aijai mitkä värit, kuviot! Ja minä tukka hulmuten se päällä seisoskelen kevättuulessa rantakallioilla, lämmittelen kesäyössä… Ihanaa!

Hei ja ihanaa vuoden viimeistä päivää, hauskoja vuodenvaihteen juhlintoja ja onnea tulevaan vuoteen!

10 Comments

 1. Reply
  Mymlan

  Pikaista paranemista!

  Kerropa, kuinka saat pidettyä neuleen tarpeeksi löysällä, ettei tuo nurja puoli ala kirrata! Mulla käy aina niin, että kuljetan lankoja liian tiukalla. Jokin kikka siihen varmasti löytyy!

 2. Reply
  jayja

  Nyt on "urakka" tullut päätökseen – kahöasin koko blogin läpi uusimmasta vanhimpaan! Olipa hauskaa!

  Mukavaa oli kun lapset koko ajan muuttuivat nuoremmiksi ja nuoremmiksi :) ihania lapsia sulla!

  Ja niin mieltä ilahduttava blogi, kiitos. Jään seuraamaan.

 3. Reply
  Liisa // Fredriika Y

  Ihana blogi! Olen seurannut tätä jo pitkään, mutta nyt vasta liityin lukijaksi. Kiitos hienoista ideoista! Tein monia pipoja joululahjoiksi superhelppo syyspipo -ohjeellasi (tosin en seurannut sitä aivan orjallisesti). Mielestäni oikein kivoja tuli! Ihanaa, että jaat ohjeita täällä, joten muutkin voivat niitä kokeilla! Kiitos! Kuvasin tekeleeni omaan blogiini – käypäs kurkistamassa joskus! ;)

 4. Reply
  Anonyymi

  Heips! Täällä yksi yötyöläinen blogin lukija. Mistähän ostat noita kivan värisiä lankoja? Voisitko vastata vaikka s-postiini, missä tuollainen kauppa mahtanee olla? Olisi jo syksyn villasukkajutut mielessä.. :) Kiitos!

  linahaapalainen(at)gmail.com

Leave Your Comment