Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANAA JOULUA!

Kiitos kaikille blogini lukijoille tästä seitsemännestä yhteisestä blogivuodesta ja oikein ihanaa joulua! 
Itse olen yrittänyt rauhoittua, levätä ja olla vaan täällä pohjoisessa äitini seurassa. Joka ilta olemme yhdessä piirrelleet lautasiin. Vitsit, että on ollut kivaa. Ollaan inspiroiduttu myös yhteisellä jouluostosreissulla (josta video instagramissa!), että mitä sen iltaisiin astioihin tehdään. Ja tajusin, että se, miten unissani lennän, on täysin sama tapa kuin Lumiukossakin. Monta askelta juosten ja sitten hyppy ilmaan ja lentoon! Radiossa sanottiin, että kutimet pitäisi laittaa jouluna pois ja rauhoittua, mutta tiiättekö, tiiätte varmasti, että eihän se nyt niin mee! Kutimet kouraan ja sohvan pohjalle sulattelemaan herkkuja! 

Äitini tekemä kukkalautanen.


Ihailin pienenä sitä, miten äiti aina osasi piirtää kauniita tyttöjä. Tää on just niitä semmosia. 

19 Comments

 1. Reply
  Emmi

  Mun mielestä se menee just niin, että jouluna pitää neuloa niin paljon kun ehtii koska joulun aika on rauhoittumisen aikaa ja ainakin minulle neulominen on juuri sitä rauhoittumista! Kaikillehan se ei tietenkään sitä ole, mutta kukin rauhoittuu tyylillään. :) Ihanaa ja rentouttavaa joulua sinulle!

 2. Reply
  Lilli

  Ihanaa joulua sinullekin! Niin kauniita ja hauskoja lautasia… Onpa hyvä, että sen sanoiksi puit; hölynpölyä tuolllaiset käsityötauot! Joululoman parhaita juttuja ovat juuri ihanat, kiireettömät käsityöhetket =)

 3. Reply
  nnu

  Oi miten hienoja lautasia!
  (tää sun blogi on ihan mahoton paikka. Mulla menee kohta kone tukkoon, kun pitää nää kaikki sivut tallentaa tonne inspiraatiota kansioon. Oot vaan niin hyvä tekee kaikkea ihanaa!)

 4. Reply
  naMi

  Voi että! Ja oih! Voi kun osais itekin piirtää noin nätisti… Jos kaupassa tulis vastaan jotain noin mukavan näköstä, niin ostaisin heti, kuusikulhon ja vuorilautasen. Ihania! (Ja kiitos tuhannennesta inspiraatiosta, pitää pistää heti koneen muistiin.)

Leave Your Comment