Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUUSIKORTIT

Tänä vuonna aloin tekemään kortteja jo syksyllä. Keräilin puiden lehtiä Aika suuren hämäyksen väliin. Siellä ne saivat rauhassa kuivua. Hyvissä ajoin marraskuussa ostin A1-kokoisen kartongin, toin sen rullalla kotiin ja suoristelin sitä maton alla viikkotolkulla. Yhtenä joulukuisena iltana otin sakset, leikkasin muutaman kortin, säästin loput seuraavaan aamuun. Illalla menin sekatavarakaapille, otin ensimmäiset eteensattuneet tussit, onneksi olivat ihanat hailakan sävyiset prinsessatussit (siis oikeesti, ihanimmat! olispa Tiinalla vuonna 1987 ollu kans vaalea vaaleanpunainen tussi, olis välttyny valkoinen puuvärin joutumisestaan pinkin tussin päälle oikein sävyn etsinnöissä). Seuraavana päivänä piirsin kuusia, leikkasin metallipaperista kukkia ja tähtiä. Laitoin lapsille autotkakkosen ja itselleni musiikkia, hyvät valot ja kaikki tarvikkeet pöydälle ja aloin hommiin. Oli niin ihanaa. Ja kun taustalla soi elokuvamainen musiikki, niin aijjai. Elämä oli hetken aikaa aivan vaaleankeltaista.  

4 Comments

  1. Reply
    Outi ♥

    itsetehdyt kortit ovat vaan parhaita! toivon, että tänä vuonna saisimme edes yhden itsetehdyn joulukortin! tähän mennessä on tullut vain valmiita kaupan kortteja ja niitä valokuvakortteja, jotka tuntuvat olevan tosi suosittuja!

Leave Your Comment