Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NIMIVIIRINAUHOJA

Ollaan tehty syntymäpäiväyllätyksiksi syksyn mittaan useampikin nimiviirinauha. Niihin saa hyvin tuhlattua kaikkia kartonkien jämäpaloja ja hienoista skräppipapereista saa isommat viirit leikattua ja niihin maailman parhailla pikkuisilla teräväkärkisillä saksilla leikattua kirjainten malliset aukot. Sitten vaan ompelukoneen ääreen hurauttamaan kaikki yhteen. Helppoa ku heinänteko!

11 Comments

 1. Reply
  M-K

  Hyvältä näyttää! Mitkä ne on parhaat sakset? Itse en ole uskonut edes kirurginveitseen, kun tuli lapsena tuhrattua noita reikäaskarteluja niin huonoilla välineillä että usko meni.

 2. Reply
  norsis

  En tiedä onko joku jo kommentoinut aiheesta mutta äiti soitti mulle ihan tohkeissaan kun uusimmassa Strömsössä (kohdastaa 19:30 eteenpäin) oli kirjottu lasten piirustuksia kankaalle ja ripustettu seinälle ja oli heti ajatellut omaa lastenlastaan ja että mä sit tekisin tollasia kunhan jäbä oppii piirtämään. Olin heti että joo no, Muita Ihania -blogissa noita on ollut jo vuosikaudet ja niistä jo raskausaikana ite fiilistelin että ei mitään uutta :D

  1. Reply
   norsis

   Joo niin on! Aivan ehdottomasti aion tehdä niin kunhan lapsonen oppii piirtämään muutakin kuin suttua :) Äiti tosiaan seuraa Strömsöä niin siltä kuulee aina parhaat palat, en ikinä muista itse katsoa eikä mua kaikki aihealueet siinä niin kiinnostakaan.

Leave Your Comment