Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIPARKAKKUMAISEMA

Kaupasta piparitaikinaa kaksi paketillista, pussilliset lontoonrakeita ja amerikanpastilleja, kaksi tuubia koristelusörssiä ja kotona huomaaminen, että kappas, sitä on kaksi edellisjoulultakin. Taikinat suliksi ja kaulimella littanoiksi, muoteilla kuvioita, veitsellä taloja ja kuusia. Uuni päälle ja jännitys, polttaako kaasu-uuni piparit pohjista mustiksi (ei polttanut!). Jäähtyneet piparit piiloon, ettei mee parempiin suihin. Koristeet esiin ja askarteluhommiin. Vähän karkkitehtuuria ja puolikkaiden sydänten koristelua ja hilpeää seuraa ja naurunremakkaa. Tehtiin hieno joulumaisema vähän liian vähän aikaa paistetuista taloista ja puista, aamulla oli pari taloa taivuksissa, mutta ei se haittaa, ihan hauska siitä tuli silti. Kaarevat talothan on sitä paitsi jännempiä!

Lepposaa joulukorttiviikkoa (en oo vielä ees alottanut niiden tekemistä!) ja loppukevennys, olkaat hyvät!

13 Comments

 1. Reply
  tarkkasilmä

  Siis hei! Nyt mun pitää äkkiä saada joku ideavihko. Koska, tuommoset tissi-pylly-piparithan olis just hyvät lahjat esim.sinkkuveljille tai vaikka ens vuonna yllärisynttäreille. Hyvä Tiina, kiitos!
  Eka pitää ostaa vaan sydänmuotti…

 2. Reply
  norsis

  Oi miten ihana!!! Mä olen yrittänyt markkinoida tätä sun tapaa tehdä piparimaisema perinteisen talon sijaan (etsin edellisten vuosien blogipostauksesi kirjanmerkkeihin) meidän joulupoppoolle koska tehdään piparitalo gluteenittomasta taikinasta ja on sen verran mureata että ainahan se romahtaa kun karkkia laitetaan niin kamalan paljon. Mutta ei kuulemma käy koska eivät nähneet että tähän saisi ängettyä yhtä paljon karkkeja. Aaargh :D Kyllähän saisi! Ja vielä tukipilareiksikin!

Leave Your Comment