Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ESSUISTA

Joskus vuosia sitten, kun aikaa oli vielä ihanmuutenvaantehtäviin ompelujuttuihin, tein tytölleni ihanan rimpsuessun ja vielä vuosia ennen sitä, tein leipomisessun myös itselleni. Essut on esitelty niihin aikoihin myös blogissani, noita postauksia ei vaan enää ole esitellä, joten tämä on pieni muistelumatka menneeseen, 2000-luvulle. Aikaa on kulunut, mieltymykset saaneet uusia käänteitä ja maailma muuttunut matkassa, mutta määpä tykkään essuista edelleen. Enää pitää ommella hurauttaa pojalle oma erityisessu ja sitten ollaa koko perhe valmiita leipomaan ja laittamaan ruokaa essuissamme.

Ompelin tänään pitkästä aikaa myös pari pöllöä, kun oli joutilas, ihana, aurinkoinen marraskuinen sunnuntaiaamu. Ja joulukin tulee ja ystäville syntyy vauvoja keille pöllöjä tehdä! Ihanaa.

6 Comments

Leave Your Comment