Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TIINA NEULOO

Ihana Kaisa kuvasi minut neulomassa, kun olimme herkullisella sunnuntaibrunssilla Saijan kauniissa kodissa viime viikonloppuna. Nyt ei ehi enempää kirjoittakaan, kun pitää jatkaa neulomista. Jatkakaa tekin! Nähdään! Pus.

11 Comments

 1. Reply
  jasmin

  kylläpäs tiina onkin ihana kun se neuloo. ihanaa on neule, tiinan paita ja tiinan lakka kynsissään. ja korvikset, ehdottomasti. olet tiina juuri tuollainen ihanainen, ihailen sinua!

 2. Reply
  Superupee/Santtu

  Hei! Etsin blogisi ylläolevan anonyymien kommenttien vuoksi ja vastasinkin hänelle jo blogissani, mutta ajattelin vielä sinulle kommentoida asiaa :) Kyseinen pipo on päätynyt Superupeeseen niin, että törmäsin aikaa sitten Etsyssä piparkakkuiseen kerrospipoon, jossa oli muistaakseni kaksi tai kolme eri väristä kerrosta piparireunalla. Pyysin silloin äitiäni tekemään minulle turkoosi-valkoisen piparkakkupipon ja hän toteutti niin kuin aina. Myöhemmin hän alkoi tekemään pipoja myyntiin ja tuosta piposta jääneistä langoista tehtiin samaa mallia myös myyntiin. Äitini ei blogeja lue, joten ohje ei varmasti täältä ole vaan on muokattu peruspiposta. Pahoittelen, toivottavasti et pahoittanut mieltäsi asiasta!

  Terkuin Sannariikka/Superupee

Leave Your Comment