Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LORUPOIKASEN SYYSSUKAT

Neuloin pojallekin omat sukat samaa sarjaa meidän perheen naishenkilöiden kanssa. Niistä tuli hänen värisensä ja ihan tyytyväiseltäkin vaikutti villasukkalämpöön varpaissa. Aurinko paistaa ulkona nyt niin ihanasti, että me mennään ulos viettämään lokakuun viimeistä päivää ja ihmettelemään sitä, että kaikki on niin kaunista. En nyt siis kertoile silmukoista sen enempää kuin että yhden mallikerran vähemmän niitä oli verrattuna tytön sukkiin, koko on kutakuinkin 25.

Ihanaa päivää kaikille, ootte hyviksiä!

6 Comments

 1. Reply
  pilli

  ihanat sukat ja ihana poika!:) onko tuo kettupaita h&m:ltä?
  olen kettufriikki ja omalle pojalle oon yrittäny metsästää tommosta, mutta mistään ei löydy!
  h&m?kappahl?lindex? vauvojen puoli vai "isojen poikien"? :D
  pakko saada! <3

Leave Your Comment