Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYYSTOIVOTUS

Vaikka eilen satoikin meidän päällemme talven ensimmäiset lumihiutaleet, on kyllä vielä aivan täysi syksy. Nytkin ulkona paistaa aurinko niin kauniisti, ei tuule yhtään, lämpimältäkin näyttää (en tiiä totuutta vielä), että syysinhoaja ihastuukin kokoajan tähän vuodenaikaan enemmän ja enemmän.

Ollaan keräilty tässä muutamia lehtiä kotimatkoillamme ja kuivateltu niitä paksun eläinkirjan välissä. Aamulla maalailimme lasten kanssa niihin kuvioita ja tuli aikas kivoja! Maaleina käytettiin ihan kaikkia, sopivansävyisiä, maaleja. Taisi olla kangasväriä, akryylimaalia ja pienoismallimaaliakin. Sitten menin rappukäytävään ja teippailin lehdet oveen ja kuuntelin mitä naapureista kuului. Elämänääniähän sieltä. Leppoisa sunnuntai.

9 Comments

 1. Reply
  Outi ♥

  Mä oon harmitellut kun meidän taloyhtiöön vaihdettiin ulko-ovet ja nyt niihin ei saa naulata edes kranssia. Miten oot kiinnittänyt tuon lehtinauhan? Yritän keksiä kiertotietä siihen, että voisin jotain koristetta kiinnittää meidän oveen. ;)

 2. Reply
  Marjukka/Nuapurissa

  Kuuleppas Tiina. Pelastit minut pipo-ongelmalta. Netti oli täynnä sekavia pipon kavennusohjeita (aloittelija olen), mutta sinun sivuilta löysin selkeän ja helpon ohjeen kyseiseen vaiheeseen. Kiitti kauheasti siitä! Ehkäpä vielä tänään lopputuloksen voi nähdä omasta blogistani. :)

  Niin ja sitäpaitsi sulla on todella kauniit sivut ja puuhastelet kerrassaan ihania juttuja! Siispä minusta saitkin uuden lukijan. :)

 3. Reply
  Bianca Bernard

  Voi eiii kuinka ihana ja inspiroiva blogi, jota olen selannut kohta kaksi tuntia!:D En ole koskaan opetellut neulomaan ja vain huokaillen katselen noita kauniita lastenvaatteita ja sisustusjuttuja mitä olet tehnyt! Sentään jotain omillekin taidoilleni sopivaa löytyi, kuten nämä syksynlehdet. Pääsevät heti toteutukseen kun lempivuodenaikani koittaa:) Mukavaa viikonloppua!

Leave Your Comment