Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUN TULI VILLASUKKIEN AIKA

Yhtenä iltana mulle tuli olo, että pitää saada tehdä villasukat. Pojalle. Hienot. Pitkävartiset. Lämpimät. Semmoiset ettei paljaat nilkat vilku. Villasukat.

Niin, villasukat. On hassua, että viime viikolla pohdin sitä, miksi  ja miten olen päätynyt neulomaan. Äitini ja erityisesti mummujeni ansiosta. Kaikki tekivät paljon käsitöitä ollessani pieni ja sitä kautta se into ja ilo minuunkin iski. Onneksi iskikin, se on ollut ihanaa aina. Ilon hetkinä olen neulonut ja murheeseen ja suruunikin, paljon.

Äsken, kun katselin kuvia ja mietin, mitä ehkä laittaisin tänne blogiin, tajusin, että niin, taisikin se villasukkainto iskeä ihmeellisellä tavalla juuri nyt. Rakas mummuni nukkui tällä viikolla ikuiseen uneen, lähti aurinkoisemmille maisemille isäni ja muiden isovanhempieni seuraan. Voi rakas mummu, olen ikuisesti kiitollinen tästä villasukkainnostuksesta, jonka sinulta sain! Terveisiä sinne pilvenreunalle! ♥ 

7 Comments

 1. Reply
  Jessika

  minunkin edesmennyt mummu teki käsitöitä aina, harmi ettei ehtinyt nähdä, että kyllä se innostus minuunkin iski, vaikka vähän myöhemmällä iällä ja itseoppimalla:))

 2. Reply
  Johanna Koo

  Osanotto <3 Mummut on aivan parhaita ja heitä kaivataan ikuisesti <3 Kauhea jotenki jatkaa tähän ja kysyä, että onko sulla jossain näkyny ohjetta tuohon salmiakki kuvioon ja piparkakkureunaan? Hali ja tsemppiä <3

 3. Reply
  milla

  VoiMummua!…mullakin on mummo se käsityö-innoittajani-suurinKaikista!…ja uskon Tiina et kun me ollaan mummoja—niin joko me innostetaan meidän tulevat lapsenLapset samoin…elleisit tuputeta liikaa omaa intoamme…siis jos toi uusimman jutun ovion teiän kodin ovi-niin se on kyllä kaunein koskaan näkemäni rappukäytävänOvi!!!ihania töppösenNeulomisHetkosia sinne !!!mulla on pipoBuumi!

 4. Reply
  Lotta

  Tainnut olla tässä kuussa taivaassa mummujen kokoontumisajojen aika, kun meidänkin mummu muutti leppoisammille käsityömaille. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän alan arvostaa käsillä tekemisen -taitoa ja surra kaikkea sitä kadotettua taitoa, jota ei ymmärtänyt tai arvostanut eikä pyytänyt opettamaan. Voimia suruun!

 5. Reply
  Yellow Pikap

  I didn't understand a word because i'm turkish and no idea about finnish but i am following your blog for a long time. You used to write in English before but I don't see it anymore. Hope to see more english again! Great blog. Loves from Istanbul!

Leave Your Comment