Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TOIVOTUS-OLO JA MUITA IHANIA

Oi, olipas viikko! Mun luona kässäkerhoiltiin kaks kertaa tällä viikolla, ensin torstaina uudella helsinkiläisellä kokoonpanolla ja eilen yökyläkerhoillen vanhalla tamperelaisella. Ja voi vitsit, oon ennenki todennut, mutta aivan huippu harrastus tuo kerho. Ja mitä naisia, ihania!

Toisinaan ollaan tavattu kahvilassa tai jossain myöhempään auki olevassa baarihenkisessä paikassa, mutta välillä jonkun luona. Mää oon sitä ihmislaatua, että tykkään järjestää ja siks tälläkin kertaa pyysin kerhoilijat tänne meille. Kässäkerhoiltaan kuuluu, juu, tietysti käsitöiden tekeminen kaikella tapaa, mutta jos ei just huvita niin pakko ei oo tehdä mitään, myös syöminen, koska herkkuja on usein tarjolla ja viinilasillisen nauttiminen laatuseurassa on sallittua. Varsinkin emännöidessä ei paljoa ehdi neulasemaan, mutta jos ees vähän, kun huvittaa, niin sekin on hyvä.

Hain eilen ihanaa pehmoista Lamanan Puno-lankaa Tarun suosittelemasta Snurresta Hietalahden torin laidalta. Tuo on niin mukavaa neuloa. Teen itselleni pipon ja vanttuut. Niistä tulee tosi hienot, jos toteutus on samaa luokkaa kuin ajatus.  

Ja sen vielä teille kerron, että musta on ihan kauhean mukavaa asua täällä Helsingissä! Oululla ja Tampereellakin on mun sydämessä isot paikkansa, mutta just nyt on hyvä näin. Hei ihanaa syksyistä, aurinkoista sunnuntai-iltaa ja ens viikkoa ja syksyä ja loppuvuotta kaikille! Nähhään taas!

(en oo menossa minnekään, on vain toivotus-olo!)

10 Comments

Leave Your Comment