Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUHLIEN JÄLKEEN

Mää oon aina järjestänyt paljon juhlia. On mukavaa olla semmosessa maineessa, että Tiinan juhlat on aina kivoja ja että sillä on aina melkein samat tarjoilut (tää on jo vitsikästä ja siksi tästä en aio luopua). Tuttua ja turvallista, ja juhlia ei oo koskaan liikaa! Tällä kertaa uutena tulokkaana oli herkullinen Pavlova ja aijjai, oli niin hyvää ja herkullista, että tää jää listoille. Vieraat saivat myös keksiä kysymyksiä ja täyttää vanhan kunnon Slämärin. Ja bingokin oli, tietysti. Ihania lahjojakin sain vaikka mitä! Mutta ihanat, rakkaat ystävät tekivät juhlan. Kiitos!

8 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Hei Tiina, olet saanut näköjään maailman parasta ruisleipää Lahdesta Viipurilaisen kotileipomon reikäleipää. :) Onnea uuteen kotiin! -Tiitu Lahdesta

 2. Reply
  Vuosi Maalla

  Miten tuo sinun bingosi toimii? Meillä on lähitulevaisuudessa myös eräänlaiset tuparit luvassa (ajattelin kutsua koko kylän, tutustuupahan tehokkaasti), ja haluaisin ehkäpä ottaa tuon sinun bingosi mukaan ohjelmaksi.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi, siinäpäs hyvät tupaantuliaset, tehokkaat totta tosiaan! :) Mun bingo toimii lähestulkoon samalla tavalla kuin oikeakin bingo, numerot on 75 asti ja voittorivit vähän vaihtelee. Yleensä palkintoja on kolme, pystyriville, vaakariville ja koko lapulle. Suosittelen, se on hauska ohjelmanumero ja hyvin harvoin kukaan jättää osallistumatta. :)

 3. Reply
  Outi ♥

  Mää tykkään kans järjestää juhlia. Mun juhliin ei vaan tuu ikinä kukaan. :b Teenköhän liian pahoja tarjottavia? ;DDD Itsekin haluaisin kutsuja enemmän muiden juhliin. Juhlat on niin kivoja.

 4. Reply
  Anonyymi

  Ihanat lattiat!! Seuraavaan kotiin haluan kunnon puulattian, ihan kuin lapsuuden kodissani :) ihana blogi sulla, haluan kanssa rennoksi juhlien järjestäjäksi.. Tykkään laittaa mutta stressaan kauhiasti :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Määki tykkään kyllä noista lattioista kovasti. Ja mää voin antaa ihan semmosen yksinkertaisen vinkin, että älä vaan stressaa, juhla juhlalta ota rennommin! :)

Leave Your Comment